8 entry daha
  • dota'da en çok stun yeteneğine sahip olan kahraman bu olsa gerek.

    hemen hemen tum yetenekleri stun içeriyor(w yeteneği ve ultisi, e yeteneğini açtıktan sonra stun veriyor).

    şeykır ganker oynar mı, oynar ama o zaman dagger çok geç vakte kalır ve okkalı bir fissure patlatmanız gerekir ki rakip sıkışsın kalsın kaçamasın, kill gelsin. taktiğe göre maçın ilk dakikasından tacizci bir şeykır pek tabii olur fakat bu hem seviye atlayamamasına hem de eşyalarını çıkamamasına sebep olabilir. biliyorsumız kendisi melee ve güç kahramanı. yani arcane de gerekiyor.

    oyunun başında efendi efendi stack-pull yapmak en iyisi. bir de arada ping atarak, nehir civarlarında pozisyon alarak geçilmez bir bariyer yaratıp, safelane carry ve mid ile kill kovalamak caizdir.

    kamp stack'ledikten sonra 5-7. seviyeler arası hatırı sayılır bir hızda kamp temizleyebiliyorsunuz fakat şeykır kırılgan bir kahraman; rakibe sataşırken, creep'lere dadanırken dikkat etmekte fayda var.

    fissure'dan bahsetmiştik, eğer force staff gibi bir eşyanız yoksa şeykır 8 saniyelik geçilmez bir taş kütlesi koyuyor önünüze. bunu rakibi köşeye sıkıştırmak için veya kaçan arkadaşınıza yardım amaçlı rakibin yolunu kesmek için kullanabilirsiniz(rakip duel ve chrono'yu bozabilirsiniz). cast delay denen nane sebebiyle iyi bir sezi ve zamanlama gerektiriyor.

    w yeteneğini doldurup shadow blade-daedalus çıkıp carry şeykır oynayanlar olmuş zamanında.

    ulti'si rakipte çoğalan kahramanlar olmadığında bile kavganın seyrini değiştirebilir. kavgaya öncülük edip suicide blink-ulti-w-q yapmaktan çekinmeyin.

    iyi oyunlar, iyi eğlenceler.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap