23 entry daha
  • online alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmediğim marka.

    özet: erkek arkadaşımın annesine hediye olarak sipariş ettiğim ipek fuları 20 günde, üzerinde fiyat etiketiyle, yamuk işlenmiş swarovski taşları ile yanlış gönderme başarısını gösterdiler, bu comboya hazır değilseniz sipariş vermeyin.

    edit: dışavurum içerikli mail'ıma hızlıca cevap verildi ve beğendiğim ürünün websitesindeki kodu yanlış olduğu için farklı bir ürün gönderildiği konusunda bilgilendirildim. beğendiğim başka bir ürün fiyat farklı olmaksızın adresime gönderilecekmiş, kendilerine teşekkür ediyorum. o kodlara dikkat.

    1. kapıda ödeme seçeneğinde problem yaşandığını ve bu hizmeti şu an için veremediklerini siparişimden 10 gün sonra çağrı merkezini aradığımda öğrendim. e arayıp haber verseydiniz ya?

    2. ürün bedelinin tahsilatını izleyen günlerde siparişimin kargoya verildiğine dair bir bildirim aldım ve kargo takip numarasına ilişkin link açılmadı. ben de çok kurcalamadım.

    3. kargoyu bekledim ama uzunca bir süre ulaşmayınca artık eeeh eytere bea diyerek tekrar çağrı merkezini aradım ve dakikalarca seksi konuşmalı bekletme müziğine maruz kaldım.

    4. çağrı merkezine ulaştığımda ürünün kargoya verildiğini, ancak swarovski taşı ile yapılmasını istediğim işlemin yapılmadığının fark edilmesi sonucunda kargonun geri çağırıldığını öğrendim.

    5. işlemi yapıp kargoya verdiler sağolsunlar ve ürün bugün elime ulaştı. derin bir oh çekerek pakedi açtığımda üzerinde fiyat etiketi bulunan, yamuk yumuk işlenmiş taşlara sahip bir zevksizlik abidesi ile karşılaştım.

    haftaya abd'ye seyahat edeceğim için iade/kargo sürecine girmeye cesaret edemiyorum. müstakbel kaynanamla aramın bozulmasından siz sorumlusunuz ibneler. *
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap