88 entry daha
  • 8 kişilik bir grupla 2'şerli timlere ayrılarak nöbetleşe izlediğimiz dizi.

    istanbul'un keşmekeşinde ayakta durmaya çalışan cengaverleriz. tv, internet vb. platformlardan dizi izleyemiyoruz. bu eksikliği el birliğiyle aşalım istedik. karşımıza da bu dizi çıktı. ilk bölüm başladığında şans eseri hepimiz evdeydik. 20 dk dan sonra sıkılıp başka şeylerle ilgilenenler oldu. aralarında ben de varım. demekki dizi herkese hitap etmiyor.

    neyse, ertesi gün öğlen saatlerinde tekrarı vardı ve ayrılan gruptan 2 kişi bıraktığı yerden izlemeye devam etti. (ne yani amk? ekonomi programı mı izleyeceklerdi? ya da yeni vatan haini feto haberlerini?)

    bunlar akşam izlenmeyen sahneleri anlattılar. ama sıkılıp bi' yerde yine bırakıp a sporu izlemişler.

    aynı gece kalan kısmı izleyen 2. grup, ertesi gün dizinin tamamını kahvaltıda anlatınca döngü başladı. izleyen izlemeyen herkes anladı olayları. sonunda gruplara ayrıldık. evde paso kanal d izler olduk amk. onca derdimiz arasında en önemli tv olayımız oldu. önüne geçemiyoruz. herkes 'ben şurda kaldım. su böyle yaptı. ateş böyle dedi. gözde çok iyi ya' demeye başladı. hatta bi gün uzay'ın "uzay'ın kendisi burda niye fotoğrafına bakıyonuz?" repliğinde büyük kahkaha koptu.

    lan 'ben alaranın fanıyım' diyen var amk! su'ya hasta olan falan. yeni bölüme ya da tekrara denk gelen izliyo amk. diziye hap mı attılar lan? diyen var amk. kanalı değiştiremiyoruz bile? birbirimizi tembihler olduk. bakkalda bile denk geldim 5-6 dk izledim. bakkal 'gece 2'ye kadar sürüyo' dedi. demekki o da müptezel oldu.

    ben anlamadım. toplasan 40dk falan izlemişimidir. ama 3 bölümde neler oldu hepsini biliyorum. diziye hakimim. evren neden kaçıyo, cahit neden gıcık ya da faryalı neye uyuz oldu hepsini biliyorum.

    favori karakterim tabi ki faryalı. gözde'ye boş değilim. messiye benzeyen cenk'e gıcığım. şevval sam da yapamıyosa bıraksın amk.

    süha reyizi bi tek ben mi suarez anladım emin değilim.

    iyi bişey yapmıyorum ama kurtulmak da istemiyorum. evde sinerji oluştu amk.
312 entry daha
hesabın var mı? giriş yap