3899 entry daha
  • internet üzerinden aldığım bilmem kaç liralık telefonu, evde olmadığımdan sebep karşı komşuma bırakmış ve bunu bana sorma ya da haber verme gereği bile duymamış kargo firmasıdır bu.

    gün içerisinde belki elli defa aradım ilçedeki şubeyi, açan olmadı tabii. bir ara biri açar gibi oldu, alo malo dedim, baktım hatta sorun olmuş ve kendimle konuşuyorum ahaha.

    neyse, eve geldiğimde ilk iş kargo takibi yaptım ve teslim almadığım kargonun her nasılsa bana teslim edilmiş olduğunu gördüm. daha önce de başıma aynısı geldiğinden (bkz: #58749000) çağrı merkezini aradım. konuştuğum çalışan bana kargonun aslında teslim edilmemiş olduğunu (müneccimdi galiba kendisi) ve bir sonraki gün geleceğini söyledi, "ok" dedim, kapattım. bir saat kadar sonra kapı çaldı, açtım baktım ki karşı komşunun çocuğu, elinde, aslında teslim edilmeyen ya da bana zaten teslim edilmiş olan telefonla duruyor. bir kere daha en içten küfürlerimi savurdum kendilerine.

    bir ara sor, di mi? belki karşı komşum en azılı düşmanım. belki hırsız da bana bir şey söylemeden satacak telefonu. ne hakla verirsin bana ait ve üstelik pahada ağır bir şeyi başkasına? batın inşallah.
2889 entry daha
hesabın var mı? giriş yap