2 entry daha
  • limon kabuğu ve zencefil kokusu ağırlıklı olmak üzere tasarlanmış kokudur. kışın kendini çok hissettirmez ama çok ferah bir erkek kokusudur ve yazın herkesi kendine hasta eder. aslında seksi bir kokudur. olgun bir kadın kullansa çok kaliteli bir limon kolonyası hissi yaratır ama erkek kullanırsa güzel bir parfüm kullandığını daha bir belli eder. biraz kendine özen gösteren genç yaştan itibaren tüm erkeklere çok yakışır.

    bu parfümü kullanacak erkek kesinlikle temiz olmalı. en ufak ter kokusu karışımı bile limon kolonyası kullanmış etkisi yaratır.

    ayrıca bu kokunun taklitlerini lütfen almayın, kullanmayın. çünkü sansiro, bargello, v.s. gibi markalardaki taklitler içine karıştırılan maddeler her ne ise 20dk sonra cidden ekşi ter kokusu gibi bir hale dönüşüyor. yani erkekler için "taklit bile olsa dior kokusu havasını atayım" algısı, kendi dışındaki tüm insanlarda "abooov ter kokusunu bastırayım diye basmış limon kolonyasını" algısına dönüşüyor. hani temiz değilseniz ve üstüne bir de taklit kullanıyorsanız öyle de riskli bir kokudur.

    ek : benden sonra gelen açıklamaları okuyunca parfümün en kötü yanını yazmayı unutmuşum anladım. evet gerçekten kalıcılığı çok düşük. erkekler yanında bir cep atomizeri aracılığıyla sık sık tazelemek zorunda kalır. yine de kokunun çok ferah ve etkileyici olduğu gerçeği aynen doğrudur.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap