55 entry daha
  • marvel'ın netflix evreni, sinematik evrenini solladı bence. tabii bunun altında, jeph loeb gibi usta isimlerin yapımcı kadrosunda olması ve yapımcı ekibin elinde 13 saatlik bir süre bulunması da önemli bir etken.

    öncelikle, dizi siyahi kültürünü ve harlem havasını müthiş yansıtmış. müzikler inanılmaz ve karakterlerin her birinde bambaşka bir taraf var. zaten netflix'teki marvel dizileri, kötü karakterlerle de empati kurmamızı sağlayarak, klasik 'süper kahraman tüm kötüleri dövdü, film bitti' geyiğinden çıkarıyor olayı.

    hikaye ilerleyişi bence muazzam olmuş, beni bir kaç kere üst üste ters köşeye yatırdı, yine bazı şeyleri tahmin edebildim, ama öngöremediğim şeyler de oldu. tahmin oyununu oynamak seyir zevkini kaçırıyor, ama elimde değil işte, kafa gidiyor.

    diziyi jessica jones'tan daha başarılı buldum, politikayı da aksiyonu da tadında barındıran yapısıyla çok daha derin bir hal almış luke cage, mutlaka izleyiniz.

    --- spoiler ---

    dizinin mutlu sonla bitmemesi de çok değişik olmuş, daha doğrusu hikaye doğru dürüst bir yere bağlanmıyor. bu da bende, defenders'ın luke cage davasıyla başlayacağı yönünde bir izlenim bıraktı. muhtemelen, doktorun yardımıyla özel güçlere kavuşacak diamondback de sevgili dörtlümüzün başını epey ağrıtacak. ucu açık bırakılan yerlerin defenders'tan sonraya, yani luke cage'in ikinci sezonuna kalması mantıksız zaten.

    dizide saçma bulduğum tek şey claire temple ile luke cage ilişkisi oldu. arkadaş, jessica jones'un kocası değil mi bu herif? nasıl ayırıp da birleştireceksiniz bunları? night nurse'ü niye kucaktan kucağa gezdiriyorsunuz? olmadı netflix asdglksg... jessica jones'un da hiç yer almaması ayrı bir tuhaflık oldu ya neyse...
    --- spoiler ---
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap