3 entry daha
  • başkanlık tipinin yeniden gündeme gelmesi dolayısıyla dolar aldı başını gitti. ha! türk tipi gibi bir ucubik başkanlık sistemi getirilme gibi bir pozisyon içine girerse taraflar o zaman seyreyle sen doları, cümbüşü bayramı. daha parlamenter sistemi kavrayamamış siyasetçi ve bu sistemin çarklarını idrak edememiş diplomatlar varken başkanlık sistemi gibi temelsiz bir yapıyla geçmiş olsun.
    geçmiş olsun öylede böylede bu başkanlık hususu gündeme getirilecek (halihazırda bahçeli sağolsun, senin yerin meclis değil de... neyse.) hele ki referanduma sunulursa o zaman işte tası tarağı toplamak gerek. ya da elinde çoook parası olanlar imam hatip okulları yapıp bağışta bulunmaya başlayabilirler ya da mantar gibi türeyen tekke ve zaviyeler açıp orada çocuklara ders(!) verdirtebilirler. olmadı hanımı boşayıp iki de çocuk gelin alıp hayatına devam edebilir.

    ülkenin belli kesimlerinde yaşayan, hayatı sadece iş-ev-tv(8) olan ve siyasetten bi'haber çoban nereye sürerse oraya giden kitle ve palalılar da kına yakarlar bir yerlerine.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap