6 entry daha
  • oturduğum mevki itibariyle hayatımın değişik dönemlerinde spor salonuna gittiğim ve hala daha gidiyor olduğum otel ve spor merkezi.

    fitness alanı civardaki benzer tesislere göre (bostancı club sporium, maltepe mac fit vs.) daha tenhadır. ancak "daha tenha" olmak kıyaslamalı bir özelliktir, lütfen bomboş bir salon beklemeyin. benim gibi iş çıkış saatlerinde giderseniz hangi salonu tercih ederseniz edin kalabalık olacaktır. ben diğer tüm salonlarda da yaptığım gibi pazartesi akşamları salona gitmeyerek bu sorunu biraz olsun çözdüğüme inanıyorum. evet international chest day'i kaçırıyorum ama programımı buna göre ayarladım.

    spor hocalarını oldukça yetersiz buluyorum. siz sormadıkça hiçbir şeye karışmıyorlar (ki bu benim tercih ettiğim spor hocası modelidir) ancak küçük bir problem var ki siz sorunca da pek karışmak istemiyorlar. zaten genelde 1 ya da maksimum 2 hoca salonda oluyor, onlar da ya kendi aralarında ya da pek sayın yıllanmış üye kankalarıyla muhabbet ediyorlar. sanıyorum hocaların orada bulunma nedenleri youtube'dan teker teker şarkı açmak. keza bilgisayarın başında olmadıklarında diğer şarkı başlamıyor ve salona garip bir sessizlik hakim oluyor.

    açık havuz yazın çok kalabalık. makul bir saatte gitmezseniz havuz başında şezlong bulamayabilirsiniz bile. o zaman yine açıkta kalmazsınız ancak havuzun yanından merdivenleri çıkıp açık terastaki şezlongları kullanmanız gerekir. havuzla aranızdaki mesafe artsa da biraz daha sakin olduğu için piyasa yapmaya gitmeyenler için çok da vahim olmayabilir.

    onun dışında bir de selamsız sabahsız bir çalışanlar ordusu var. girişteki resepsiyondan, soyunma odası çalışanlarına; büfede su satanından spor hocalarına.. siz selam vermeden selam vermiyorlar. ya da beni sevmiyorlar. bilemedim şimdi.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap