1 entry daha
  • aile bireylerine falan küfredilmesine ben de çok karşıyım, hakaret edeceksen de karşıdakinin şahsına edeceksin, tamam, ama röportajında sürekli rahmetli olmuş aile bireylerinden bahsetmiş olmasını anlayamıyorum kendisinin.

    bir de şu var ki, köşeye sıkışınca "ben magazin yapıyorum, ülkenin çok daha önemli sorunları var. onları izleyin." demekle olmuyor bu işler. resmen beni izlemeyin demişsin. bir gafı toparlayacağım derken başka bir çamı devirmişsin. şimdi patronun acun'a ne hesap vereceksin çok merak ediyorum.

    program sırasında atılan mesajlara, tweetlere falan sevinip bakın ne kadar dikkatli izleyicilerimiz var, bizi hiç yalnız bırakmıyorlar ya da bilmediğiniz bir şey olunca dur şimdi sosyal medyadan hemen yazarlar vs. demeyi biliyordunuz ama.

    ben size asıl sorunu söyleyeyim. şu coğrafyanın insanı çapı ne olursa olsun şöhreti kaldıramıyor. milyonlarca insanın önüne çıkıyorsan her yerden her türlü tepkiyle karşılaşacağını bilmen lazım. bunu kaldıramayacaksan radyolara geri dönmeni tavsiye ediyorum. o kanala daha az insanın erişimi oluyor çünkü.

    kaldı ki şunu da söylemeden edemeyeceğim, sen her allah'ın günü oraya çıkıp türk ve yabancı onlarca ünlünün her yaptığını, söylediğini, paylaştığını tartışıp genellikle de gayet sivri yorumlar yapıyorsun. savunma olarak da bazen paylaşmasaydı kardeşim vs. diyebiliyorsun. aynısı senin başına gelince bu tepki niye? olayı hemen feminist söylemin içine çekmeye çalışmak niye? insanların anadolu bam teline dokunmaya çalışmak niye?
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap