2 entry daha
  • desteklediğim başlıktır. herkesin üstüne alınması gereken bir durum da yok. erkekler tehlikelidir demiyoruz. insanların, kadın olanlarının kendini koruması gereken erkekleri ayırt etmeleri açısından önemli bilgiler var.

    bi kere bir erkeğin dayak atma potansiyeli olup olmadığını, dayak yemeden öğrenebilirsiniz. annesiyle olan ilişkilerini gözlemleyin, eğer annesi de dahil tüm kadınlara eksikli (anadolu'da evsüklü denir) bakan bir yapısı varsa muhtemelen o kol 165 dereceyi görür. her zaman uygun bi bahanesi vardır şiddetin.

    daha önce koca adaylarıyla ilgili bi başlıkta uyuşturucu geçmişinin önemine dikkat çekmek istemiştim. uyuşturucu maddelerin beyinde yarattığı hücre ölümü daha sonra telafi edilemiyor. başarılı bir tedavinin sonrasında bile gözle görülür sıkıntılar oluyor, aklınızda olsun.

    arkadaş ortamlarında tanıştıklarımız ve alkol; günümüzde alkolü su gibi içmenin normal olduğunu düşünen bi kalabalık olabilir. ama düzenli bi hayatı, işi-gücü, sorumlu olduğu insanları olan biri, ayda 1-2 kereden fazla alkol kullanmaz. alkole zaafı olan biriyle mutlu olamazsınız.

    ailesiyle görüşmeyen, suçlayıcı tipler; aileyi beğenmeyen, suçlayan insanlar çıkar da kardeşim sen de onlara karşı hiç sorumlu değil misin?

    ailesini de kendisi gibi yapmış rehavet içinde olanlar; yaptığı herşey, gevşeklikler, borç takmalar, karakolluk olmalar vs. ailesi tarafından da kanıksanmış birileri varsa, işte ordan hemen uzaklaşıyoruz. olmaz çünkü.

    bunlar önemli, okuldu, kariyerdi, belirli bir arkadaş, akraba çevresiydi, kısıtlı sayıda insan görüyoruz. yeni birileriyle tanıştığımızda olabilecek en iyi ihtimalleri düşünüyoruz, iyi anlamlar yüklüyoruz insanlara...üzülmemek için kadınların kadınları anladığı, koruduğu, tehlikeli olmayan erkeklerin insan olarak kadınları kolladığı bir ülkeye ihtiyacımız var. bütün insanlar öfkelenir, pek çoğumuz hata yapar, şiddet ve en uç olanı cinayet makul bi sebeple açıklanamaz.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap