10 entry daha
  • saka bir yana, birkac sene boyunca cok ciddi anlamda counter-strike oynamis, oyunu hakkini vererek oynamis ve profesyonel anlamda mucadele etmis biri olarak, ki bunu abartmak veya kendimi ovmek icin soylemiyorum, 3 senedir bir daha oynamaya tovbe ettigim counter-strike olayina beni tekrardan dondurmus, baristirmis, muthis bir oyundur.

    hayatimda counter-strike'dan bu kadar zevk aldigimi hatirlamiyorum. muhtemelen eski zamanlarda uc bes tane hakikaten cok zevkli anim vardir, veya gecmise baktigimda clan olaylarinin, turnuvalarin, trip gibi internet cafelerin ve cok aktif uyesi oldugum online gaming communitylerin gercekten de hayatimda hatri sayilir bir yeri vardir. genel anlamda counter-strike'dan cok zevk aldigim donemler vardir, dogrudur.

    ancak oyunun kendisinden gercekten de tam potansiyeli ile zevk aldigim zaman, sadece counter-strike source ile olmustur diyebilirim. her zaman cok basarili bir oyun olsa da, beni muthis insanlarlan tanistirmis olsa da (sozlukten de tanidiginiz marsec, devildragon, magnus, disq, jander, sieger gibi insanlar) gerek grafikleri, gerekse eski anilarin tazelenmesi nedeniyle bas taci ettigim birsey haline gelmistir.

    eskiden oyunu grafiklerinden cok taktik kurmanin, takim calismasi yapmanin ve silahlari basariyla kullanabilmenin, tanisilan insanlarlan yapilan ortak muhabbetlerin verdigi zevk icin oynarken, artik grafikleri icin de oynadigim icin olsa gerek, cok ama cok daha fazla zevk aliyorum.

    pek tabii turkiye'de eski komunite yok, ancak yurt disinda halen daha aktif bir counter-strike komunitesi var ve her gecen gun yeni insanlar gidip geliyor. belki su anda eski tanidiklar ile oynama sansini yakalayamadim (ev arkadasim ve onun bir baska arkadasi haricinde baska "taniyorum" diyebilecegim insan yok su anda amerika bazli sunucularda).

    bir de o olsa, tam olacak, gercekten olaya clan bazinda dahi geri donebilecektim.

    halen daha beta asamasinda olmasina ragmen, militia, assault, prodigy, inferno, oilrig, siege, estate, nuke gibi haritalar olmamasina ragmen, counter-terrorist ve terroristlerde yalnica birer skin (model) olmasina ragmen, ufak tefek uc bes bug barindirmasina ragmen ve silahlarin diziliminin takima gore olmus olmasina ragmen (yani 3'un 1'i artik mp5 degil her zaman, veya 4'un 3'u colt degil, vs) ve silahlarin isimleri birtakim copyright meselelerinden dolayi abuk subuk seyler olmasina ragmen (desert eagle'in ismi "hawk bilmemne" mesela) halen daha muthis bir oyundur.

    muthistir, muthistir. muthistir. muthis. muthisss...
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap