• zihinlerde robert horry'nin mucizevi son saniye 3lugu ile hatirlanacak, lakers'in 100-99 kazandigi bati konferans finalinin dorduncu maci. seride durum 2-1 kings lehinedir, bu maci kazansa 3-1 one gecip buyuk ihtimal nba finale cikacaktir ve buzuk new jersey nets'i supurup sampiyon olacaktir. velakin kings ilk ceyregi 20 sayi onde bitirse de lakers diger ceyreklerde farki azar azar kapatip son saniye uclugu ile de ilk kez one gecip maci kazanmistir. hidayet bu macta 18 sayi atip 12 rebound almistir.

    bir mac boyle mi kaybedilir diye butun kings hayranlari ve laker hater'lar kendilerine soracaktir, hatta bu korkulu anin benzeri 14 mayis 2004 sa spurs la lakers maci ile tekrar yasanacaktir.

    maci tvden izlerken kahrolan bir kings hayrani son hucumu soyle anlatiyor:

    "son hucumdan once vlade divac 2 serbest atis kacirdi. onlari atsa fark 4 sayi olacak. yok illa lakers'a sans verilecek. top kobe'de, 5 saniye var, sagdan turnikeye girdi, vlade onunu kapatti, kobe cok dengesiz bir sekilde salladi ama rebound'u shaquille o'neal aldi. ama o'neal topu potanin icine birakmaya calisti, beceremedi. kacirmaz olaydi bari uzatmaya giderdi. potadan seken topu vlade divac uzaklastirmak icin salladi. ama gel gorku kurnaz tilki robert horry tam 3luk cizgisnde sinsi bi sekilde topu bekliyormus, chris webber bunu gorur gormez uzerine dogru kostu ama maalesef olan oldu. robert horry sakin bi sekilde topu kavradi ve hemen 3lugu salladi. top havadeyken buzzer duyuldu ve sonra da seyircilerin cilgin sevinci. horry cok cool bir sekilde iki elini arkada baglayip ziplaya ziplaya bench'e yurmeye basladi, lakers takimi sevinc yumagi olusturdu, los angeles seyircisi cilgina dondu. ben de gecenin 5'inde hayal kirikligi icinde yataga gittim.evet shit happens "
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap