193 entry daha
  • "ortada bir masal varsa o da faryalı'nın yıldız'a bakışıdır" dediğim dizi. o nasıl derin bakmak öyle... nasıl hasret dolu, acı dolu... kemiklerini kırarcasına sarılmak ister gibi... timuçin esen hakikaten de gözleriyle oynuyor. fazlasıyla hissediyorum anlatmak istediği duyguyu.

    yalnız dün geceki bölümde bazı yerlerde ne söylediğini çok anlamadım. adamı alçak tonda konuşturuyorsunuz ama arkasına da bangır bangır müzik döşüyorsunuz. rica ederim dengeleyiniz.

    diğer taraftan hepimizin alara'ya bakıp ders almamız gerektiğini düşünüyorum. "o kadar çok seven, senin için yapmadığı fedakarlık kalmayan, kendisini tehlikeye dahi atan bir adam, bi dünya şımarıklık, gereksiz afra tafra ve nankörlük ile nasıl kaybedilir"e çok güzel bir örnektir kendisi. böyle böyle uzaklaşır işte senden sevgilin ve kendisi gibi fedakar, kıymet bilen, hatta hayatını kolaylaştıran, yeri geldiğinde şefkat gösteren, kendisini anlayan, her durumda yanında olan kişiye aşık olur. sen kaybedersin. ateş aslı'ya, aslı'da kendisini gördüğü için aşık oldu diye düşünüyorum. çok da güzel oldu. ulan 31 yaşında kadınım, kafamı hafif sola yatırıp, kaşlarımı küçük emrah gibi çatıp, dudağımı büzerek izliyorum ben bu ikisini ya. insanı bi duygusallaştırıp heveslendiriyorlar. ne gerek var ama yani!

    son olarak dizi bu kadroyla güzel bence. 32 beden, yüzü ziplenmiş gibi duran cenk ve acun ılıcalı gibi tonlamasız, vurgusuz borazan sesiyle konuşan rana olmadan ortam gayet hoş. uzay kalsın ama hep. onu izlemek çok eğlenceli. pideci beytullah ile sağlam ikili oldular.
207 entry daha
hesabın var mı? giriş yap