15 entry daha
  • bir filmi izlerken ilk kez "lan sizin kullanacağınız müziğin kurgunun sanat yönetmeninin amuğagoyum" demişimdir.

    ayrıca renee zellweger isimli kadının botoks ve gerdirme nedeniyle "yazık amk" derecesine gelmiş yüzünü gördüğüm için ayrıca canımı sıktı.
    en son knock knock'ta izlemiştim keanu reisi, kendisini mütevazı kişiliğinden ötürü "31 çekse izlerim" boyutunda sevmiş olsamda, bu film azalarak biten kariyerinde "keanu olan filmlerden uzak durabilirsin" noktasına getirmiştir, benzer şekilde bruce willis ve nicolas cage reislerin azalarak bitmesini gördüğüm için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim sayın yargıç(yoranır).

    yeterince yaşayabilirsem sırasıyla dicaprio, brad pitt, robert downey jr hatta çabuk gazı geçmiş bradley cooper ipnesinin bile azalarak bitişlerini görmem mümkün..
    ama mesela sanırım bir elijah wood bir daniel radcliffe bebelerinin kariyer sonları bana uzak kalacaktır..bugün robert de niro'yu, al pacinoyu, sean penn'i, gary oldman'ı, yazarken duygulandıran bu isimleri unutmak mümkün müdür sorarım?

    evet ne diyorduk, işte böyle müstesna bir film efenim, baya bildiği sinema konuşsak daha faydalı o minvalde şeyedin..hayaller "dı hol turut", gerçekler dombili terleyen ismail türüt...
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap