1 entry daha
  • (bkz: #64239935)
    tanım için fazla uzatmaya gerek yok. sezonun maçı. yılın flaş takımını deplasmanda mağlup etmenin devre arasına nasıl bir motivasyonla girmemizi sağlayacağını bir düşünün.

    mümkün mü ? çok zor.

    nasıl mümkün olabilir ?

    orta sahanın biraz ileriside yaptığımız saçma ve hiçbir sonuç getirmeyen pas trafiğini terk edip , topu rakibe bırakmalıyız. osmanlıspor hücumcuları kariyerlerinin en beceriksiz gününü geçirmezse, topa hakim olarak oynamaya çalışan ,kendi sahasında bile son dakikalarda önde olmasına rağmen kontra yiyen galatasaray darmadağın olacaktır. osmanlıspor durmazsa dörde beşe kadar gider. kimse kendini kandırmasın.

    galatasaray topu rakibe mi bırakırmış dediğinizi duyar gibiyim. aynısını başakşehir maçı için de söylemiştim , şimdi de söylüyorum. topa sahip olma oyununu beceremiyoruz. pozisyona dahi giremiyoruz. tek yaptığımız saçma bir top kaybıyla kalemizde gördüğümüz gol tehlikesi ... kontranın kitabını yazan takıma karşı deplasmanda bunu yapmak intihar olur. deplasman golcümüzü , hızlı hücuma çıkan ve topla çabuk oynayan oyuncularımıza çok iş düşecek.

    alışık olmadıkları oyunu oynatmak zorundayız ? ne bekliyorlar ? üç puan için top tüfek saldıran galatasaray. ne yapacaklar ? basit top kayıplarımızdan 10 saniye sonra bir iki pasla kalemizde bitecekler. hazırlar mı ? evet.

    ne beklemiyorlar ? oyunu sahamızda kabul etmemizi. ne yaparlar ? kanat beklerin bindirmeleriyle gol ararlar. becerebilirler mi ? hayır. avrupa yorgunu osmanlı'yı 60. dakikadan sonra döneceğimiz topa sahip olma oyunuyla avlayabilir miyiz ? evet.

    carole, serdar, hakan, linnes.

    tolga, de jong

    selçuk

    bruma sinan

    podolski

    ofansif ağırlıklı kadro 3 ten aşağı yemez
328 entry daha
hesabın var mı? giriş yap