8 entry daha
  • an itibariyle youtube'da 580k üyesi bulunan youtube kanalı.

    kanal ağırlıklı olarak son dönemde youtube üzerinde yükselişe geçen korku kategorisinde videoları yayınlıyor. sırf kıbledere köyü için çektikleri video 1,7 milyon kez izlenmiş.

    videolarının sadece birkaçına göz gezdirebildim zira videoları hiç inandırıcı değil. daha doğrusu inandırıcı olmayan şey videolarda işlenen olaylardan çok ekibin tepkileri.

    yaşadıkları her türlü olayı inanılmaz abartarak anlatıyorlar. örneğin yerden yanlışlıkla bir taş sekse "görünmeyen varlıklar bizi taşlamak istiyorlar, görüyorsunuz" gibisinden sürekli sürekli döndürüp anlatıyorlar. yaşadıkları olaylar gerçekse bile* kötü oyunculukları yüzünden inandırıcılığı kalmıyor.

    ayrıca kimsenin yapamadıklarını biz yapıyoruz havası var sürekli, ilk defa biz gittik, biz araştırdık bulduk vs vs. bir de videolarında görünmeyen varlıklara sürekli biz dostuz mesajını veriyorlar, mesajın alıcısı anlıyor mu bilmem. iyice korktukları zaman da basıyorlar euzu besmeleyi.

    yaş grubu olarak 20-25 yaş ve üzerine hitap edebildiklerini sanmıyorum. aboneleri arasında mutlaka 25 yaş üstü vardır lakin bunların da sadece eğlence amaçlı izlediklerini düşünüyorum, çünkü inandırıcılık anlamında gerçekten ciddi bir sıkıntı var.

    bir gün video çekerken gerçekten başlarına birşeyler gelecek, ondan korkuyorum. şayet böyle birşey olursa üzülürüm, gencecik çocuklar.
51 entry daha
hesabın var mı? giriş yap