1226 entry daha
  • recep altepe tarafından içine öyle bir sıçılmıştır ki 7 ceddim ishal olup aynı anda 30 sene aralıksız sıçsa bu kadar olmazdı.
    bursa trafiğini istanbul'la yarışır hale getirmiştir.

    nilüfer belediyesi'nin atatürk kent ormanı'nı şu hale getirdiği gün yıkılmıştım.

    doğanbey tokileri zaten malum.

    bir de yakın çevre yolu skandalı var ki bunu bütün bursalıların bildiğini varsayıyorum. hız sınırı 90 olan bir yolda seyrettiğiniz şeridin aniden bittiğini düşünün. işte öyle bir yol.

    izmir-mudanya yolu köprü bağlantısını stada yol yapacaz diye yıkıp, izmir yolunu -ki kendisini bursa'nın e-5'i gibi düşünebilirsiniz- 1 ay k a p a t ı p stada bağlantı mağlantı hiçbir şey yapmadıktan sonra yeniden trafiğe açan da bu adamdır.

    yalova yolunun ortasına tramvay yapmak için çalışmalara başlayıp, tramvayın geçeceği yolun ortasındaki yol aydınlatmasını söktürmüştür bir de kendileri. yanınızda yol boyunca şantiye, sıfır aydınlatma, şeritler birbirine girmiş şekilde 10 kilometre gideceksiniz ki terminale varasınız.

    toplu taşıması 2016 sonbaharı itibarıyla en pahalı şehir haline gelmiştir ve yeşil otobüsleri hala mafya elindedir.

    halkın vergisiyle yapılan yolun bir şeridini kapatıp saati 4 liraya mafyacılık yaptıran da bu arkadaştır.

    nostaljik tramvay'ı "yenilik" olarak getirecek kadar da oksimoron bir karakter.

    bursa'yı hala seviyorsam ve ileride yaşamayı uzak bir ihtimal olarak görmüyorsam, gönül bağımı koparamıyorsam sebebi nilüfer ve nilüfer belediyesi'dir. çünkü geri kalan hiçbir şey bursalılara ait değil artık.

    edit: atatürk kent ormanı'nın ismi düzeltildi
3623 entry daha
hesabın var mı? giriş yap