3 entry daha
  • oy, sadece kazanmak için kullanılmaz.

    biz de biliyoruz siyasal islam'ın seçimle gitmeyeceğini. ancak bu faşizme karşı verilecek her hayır oyu, mücadeleye devam etmeye değer birşeylerin olduğunu gösteren şeref madalyalarıdır.

    ne kadar bunalsan, ne kadar daralsan da, diyelim ki siyasal islam sandıktan yüzde 60 ile çıktı. sen, en azından senin gibi düşünen bir yüzde 40 olduğunu bilerek hareket edeceksin. bu iş çok daha kötü yerlere geldiğinde o yüzde 40 onurlu insan senin yaşama ve direnme arzunu canlı tutacak.

    bugün bir muhalefet partisine ya da muhalif bir fikre oy vermek illa onun iktidara gelmesi demek değil ve fakat bir yerlerde hala aklını, ruhunu ve kalbini kirletmemiş insanların olduğunu bilmek demektir. siyasal islam seçimleri kazansa dahi bizleri tamamen yok etmeden bu işi sonuçlandıramayacağını biliyor. dolayısıyla seçim sonucunu değiştirmese dahi her hayır oyu onlar için potansiyel tehdit ve rahatsızlıktır.

    oy kullandığın sandıkta senin dışında bir tane hayır oyu var ise o şerefli insanı bulacak ve örgütleneceksin. bu işin başka türlü çözümü yok.
200 entry daha
hesabın var mı? giriş yap