• şahsıma gönderilen bir maili sizlerle paylaşıyorum. mağdur tarafa yol göstermek isteyen arkadaşlar da thecommista@gmail.com adresine mail atabilirler.

    "merhaba.
    sizinle yaşadığım bir durumu paylaşmak istiyorum gerekli yerlere şikayette bulunuyorum ancak kamuoyunda ses getirmesi adına size de yazmak istedim.

    ilgilenirseniz çok sevinirim

    ben özel bir kurumda çalışan rehber öğretmenim. h**** kişisel gelişim akademisinden öğrenci koçluğu eğitimi almak için başvurdum ve eğitim içeriğini beğenmediğimi ve yeterli bulmadığımı kurucuya ilettiğimde kendisini klinik psikolog olarak tanıtan bu hanımefendinin gerçek bir psikolog olmadığını öğrendim ayrıca tarafıma deliliğimden tutun da çalıştığım kuruma şikayet etmekle tehdide varacak birçok söylemi olmuştur isim g** s**o** kendisi endüstri mühendisliği mezunu aynı zamanda uzaktan eğitim veren ve türkiye'de denkliği bulunmayan bir okuldan psikoloji yüksek lisansı yapmış (st clement üniversitesi yök denkliği yok araştırabilirsiniz) maalesef kendisi insanları klinik psikologum diye kandırarak hipnoterapi vb haddini aşan tedavilerde bulunuyor ve uzmanlara eğitim verme cür'etinde bulunuyor ayrıca eğitim ücretimi de geri vermeyeceğini söylüyor
    lütfen bu durumlara karşı duyarlı olalım!!!
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap