• aradıklarında telefonlarına cevap vermemezlik yapılmaması gereken hukuk bürosu.

    zira, yarım saat gibi kısa bir süre sonra dönüldüğünde dahi, "biz mi aradık?" diyen, kendini tanıtma nezakatini dahi göstermeyen bir hanımefendi/beyefendi ile karşılaşabilirsiniz.

    sonrasında "biz mi aradık, emin misiniz? kim aramış olabilir sizi?" diye olayı iyice çığrından çıkaran. bununla da kalmayıp en başından beri siz arıyormuşsunuz gibi "kimi aramıştınız? kimi aramış olabilirsiniz?" diye olayı çok farklı boyutlara çekebilen; insanı "aradığınızı ispat etmek için isterseniz telefonumdaki ekran görüntüsünü göndereyim!" noktasına getirebilen hukuk bürosu.

    bilenler bilir, bu tür bürolarda en olmazsa olmazların başında düzen ve tertip gelir. oysa daha yarım saat önce aradığı kişiyi bulamayan, neden aradığından bihaber bir hukuk bürosunda hukuksal mevzular ve davalar ne ölçüde bir titizlik ve düzenle ilerliyordur varın siz düşünün.

    bunun da ötesinde, "kurumsal" veya kendisini kurumsal addeden onca yerle görüşmüş biri olarak, böylesi nezaketsizlikle de ilk defa karşılaşıyorum desem abartmış olmam.

    otur sıfır.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap