6 entry daha
  • insanların yıkanmadığı bir ülkede belkide üzerine bu kadar konuşulur mu diye düşünüyor olabilirsiniz. lakin özellikle yaz aylarında insanların ekşimiş peynir gibi koktuğu ve benim de burnumun çürümesine sebep olan bu mühim konuda oldukça hassasım.

    bakımlı olmak sadece kadınlara has ve yapılması zorunlu olan bir eylem olmamalı. bir erkek olarak söylüyorum, toplu taşıma kullanırken özellikle ve hatta sadece erkeklerin leş gibi kokmasının ızdırabını çekmek zorunda mıyım-zorunda mıyız ?

    değilim-değiliz tabi. gidin yıkanın lan. ne pis insanlarsınız ya.

    ne anlatacaktım nereye geldim. dedim ya hassasım bu konuda, gerildim o yüzden biraz.*

    bence önemli...
    daha önce yazmıştım detaya girmeden ancak şu* ilacı kullandıktan sonra omuz bölgelerimde lekeler kaldı. doktoruma gittim ancak, bunun eninde sonunda zaten çıkacağını, ilacın bu süreyi sadece öne çektiğinden bahsetmişti. bildiğin hayal kırıklığıydı ama artık yapacak bir şey yoktu tabi. daha sonra bir kaç farklı doktora gideceğim, bu iş burada bitmedi daha. yalnız alternatif tedavi yöntemlerini de deneyeceğim. e bunların hepsi bakımlı olmak adına yapılan şeyler neticede. kimse unutmasın sivilce insanı sağlık açısından tehdit ettiğinden değil, kişinin kendisini kötü gösterdiğinden tedavi olmak için çaba sarfettirir. yani en azından ben öyle düşünüyorum.

    velhasıl kelam bu lekeler çok can sıkmakla birlikte, bu ve benzeri sonuçları yaşamak istemezseniz ve benim gibi daha sonradan alternatif yöntemleri denemeden kullanmak istemiyorsanız, doğal tedavi yöntemlerini denemekten kesinlikle kaçınmayın. şahsen aklımın ucundan bile geçirmemiştim ancak (şu an için) kalıcı görünen omuzumdaki lekelerden sonra ciddi pişmanlık yaşadım. linkini paylaştığım sitenin adını reklam olması diye paylaşmadım ancak güvenilir olduğunu düşündüğüm için sizinle de paylaşmak istedim arkadaşlar.

    yazacak ve paylaşacak çok şey var ancak hep aynı sona geleceğimden lafı daha fazla uzatmak istemiyorum.
    insanları uyarın millet, bakın önümüz yaz* ve milletin yıkanması gerekiyor.

    bir duş almak bu kadar zor olmamalı...*
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap