205 entry daha
  • adam hayvan hakları mahkemesi kurup bunu uluslar arası platformlarda tartışıp kabul ettirirken, sen burada bokunla oynuyorsun, adam insani gelişmişlik endeksinde 4. sırada yer alıyor bu sırada sen hala eline osurup osuruğunu kokluyorsun. evet evet aynen böyle oluyor.
    sana diyorlar ki buraya geleceksen mevzuatlara uygun gel, dış işleri bakanı falansın çünkü komşuya oturmaya gitmiyorsun hani... kendi çıkardığımız yasayı falan çiğnememizden bahsetmiyorum bile. adam aslında iyilik bile yapıyor sana baktığında, e ama sen hala böğürüyorsun ''sen kim oluyorsun'' ''ben gelip orada demokratik hakkımı kullanıp halka sesleneceğim'' diyorsun. seni nezakete davet ediyorlar uslanmıyorsun, önden çocuk gönderip küfür ettireceksin bulsan baya mahalle kavgası gibi bir şey sanıyorsun bu durumu çok belli.
    ve adam haklı olarak;
    hayır efendim bu bir demokratik hak değil bu düpedüz kendi bokuyla güreşen insan tavrıdır gidin bokunuzla kendi ülkenizde oynayın benim kamusal alanımda yapamazsınız bunu, her köşesi ayrı planlanmış şehirlerimde gece sokağa çıkıp öyle kafanıza göre tekbir getiremezsiniz, getirirseniz benim halkımın huzurunu kaçırırsanız ben de sizin canınızı sıkarım diyor.
    ya sen ki demokratik hakkını kullanıp #hayır oyu verecek olan insanlara terörist damgası yapıştırırken, polisin kafasına göre adam öldürüp ceza almadan bundan sıyrılabiliyorken, #hayır oyu kullanacak vatandaşını mafyaya tehdit ettiriyorken neyin faşizminden bahsediyorsun ulan.
    yapma!
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap