• tutuklama değil. persona non grata uygulamasıyla sınır dışı edilmesi hadisesidir. büyük olay şimdiden söyleyeyim. tc devletinin belkide başına gelen ilk hadise. onur kırıcı.
    http://www.cnnturk.com/…ter.com&utm_campaign=buffer
  • haberin içeriğini okursanız fena şeyler söylemişler...

    http://www.haaretz.com/world-news/europe/1.776576
  • nerden baksan paçalardan akıyor dediğim rezil durumdur.
  • askerin basina cuval gecirmenin solda sifir kalacagi turk siyaset tarihinin en buyuk dis politika rezilligi. size zerre acimam da temsil ettiginiz ulkemizin itibarini iki paralik ettiniz, evetiniz batsin.
  • bulent ecevitin clinton ile cekilmis fotografiyla alay eden orospu cocuklari vatan, millet, oooov butun ulkeye yapilan saygisizlik, kenetlenelim, ulke prestiji tek yurek olalim falan hikayelerini once bi gecsinler hele. bu konuda yorum yapacak son insan siz ve sizin gibi serefsiz dalkavuklardir.

    tanim: hollandanin yaptigi haksiz, hukuksuz ve demokratik olmayan garabettir.
  • türkiye cumhuriyeti adına çok vahim olayların yaşandığı bir gün oldu. bu denli aşağılayabilecek gücü kendilerinde bulmaları aynı zamanda bizimde aynı derecede güçsüz olduğumuzu gösteriyor sanki. gerçekten çok üzücü...

    umarım karşılığı bir şekilde verilir.

    ve umarım bizi ülke olarak böyle aciz bir duruma düşüren siyasiler oturup bir düşünür.
  • https://www.rt.com/…urkish-minister-blocked-police/

    burada not arrested just stopped from entering the building deniyor.
  • şu yaşananlara sevinen adam var diyor kekonun teki, ulan sikik, ülkenin prestijini daha ne kadar yerin dibine sokacaksınız acaba?
    sırf bizim bakan diye yaptığı her terbiyesizliği ve densizliği savunmamız mı gerekiyor? ülkenin kendi içine sıçtınız yetmedi şimdi dışarıya sıçmaya çalışıyosunuz. bırak bu içi boş milliyetçiliği, siz böyle oldukça ülkenin itibarı daha da dibe gidecek dolar euro fırlayacak. allahın kulunun sikine takmadığı bir millet olucaz.
  • her ne olursa olsun sevinilmemesi gereken olay. sonuçta olay akp değil, türkiye cumhuriyeti'nin bir bakanı tutuklanamaz, sınır dışı edilemez. konsolosluğa alırsın sonra orada açıklama yapmasına müsaade edersin, toplantıya izin vermesen de bunu yapacak cüreti kendinde bulamazsın. karşılığı sıradan vatandaşları etkilemeden diplomasi içerisinde verilmeli ancak bundan sonra diğer avrupa ülkelerine gidilerek gerginlik tırmandırılmamalı. zira avrupa ile kuracağımız ilişkiler bu ortadoğu çukurunda tek hayat damarımız.
  • çuvalın başa geçirilmesinden çok, başın çuvala geçirilmesi gibi geliyor bana.

    ince detayları ile ciddi ciddi bir sanat olan dış ilişkiler, kaba saba bir hal aldı ne yazık ki. bu türk bayrağı size daha da yükseltmeniz için emanet edilmiş durumda ey seçilmişler! ayağa düşürmeniz için değil!
hesabın var mı? giriş yap