103 entry daha
  • kafalardan ev biracılığı ve özgürlük imajının acilen silinmesi gereken oluşum. zira alakaları yok. ticari ahlaktan dahi yoksun ticarethanedir orası.

    dertleri türk ev biracılığı gelişsin değil piyasayı tekele almak ve daha fazla para kazanmaktır. grupları ve forumları otokrasi ile yönetilir. kullanıcıları kedili köpekli resimlerle gönül eğlendirirken arka planda dönenlerden habersizdir.

    onlar gibi düşünmüyorsanız atılırsınız, onların malına sahip değilseniz resminiz yayınlanmaz reklam yapıyorsunuz denir. itiraz edersiniz. elinizdeki mal itin götüne sokulur ileri giderseniz hakaretler başlar.

    misal cider yapmak isterseniz ve kit mayası kullanırsanız sorun yok ama başka maya hele hele onlarda olmayanı kullanırsanız anında açtığınız başlık silinir.

    misal konunun birine nokta (.) evet nokta koydunuz diye gruptan atılabilirsiniz.

    misal kargonuz yolda hasar görür, şikayet ettiğinizde suçlandığınız yetmiyormuş gibi fırça yersiniz. şirketi arar bu sefer yöneticilerini şikayet edersiniz ama nafile müşteriye sahip çıkılmaz bu kurumda.

    e ticaret yapmak suç değil tabi. zaten bunların başınıza gelmesi için bir şey yapmanız da gerekmiyor. misal zamanında kendilerinin de üye olduğu, üye sayısı 4bini geçince şirketi açmaya karar verdikleri başka bir gruba üye olmanız dahi forumlarından gruplardan atılma sebebidir. veya bir başka özgür bir platform olan grup üyesiyseniz doğru tahmin ettiniz. bay bay.

    gene üç sene boyunca kendilerinin de üye olduğu hatta tadım etkinliklerinde çekilişle kit dağıttıkları çok ünlü bir dernek diyelim, şirketin ticari çıkarlarına ters düşüyor diye küsmüş (!) olduğu falanca ismi, dernek üyeliğine kabul edildi diye bütün derneğe savaş açar. onu her yerde kötüler üyelerini gruplardan, forumdan atar. yetmez attığı insanların arkasından ileri geri konuşur. dernek özgür bir platformdur halbuki üye alırken kim kimle küsmüş diye bakmaz.

    sitelerine girin bakın. dünyada en iyi malı onlar satar. diğerleri tü kakadır. hele hele bir ürün piyasada başka bir satıcıda varsa o ürün mutlaka tanıtım sayfasında kötülenir tü kaka yapılır. sadece bu da değil, bir malı onlar satmıyorsa mutlaka onlara teklif edilmiş ama tükaka olduğundan kabul etmemişlerdir.

    üstelik bunları yapanlar üst düzey eğitimli insanlardır.
    nasıl olsa müşteri portföyü oturdu diye gelen geçen atılır buradan.

    bira yapmak güzel evet. evde bira yapmak daha güzel evet ama bu ülkedeki tek satıcı onlar değil. onlar öyle zannededursun ben insanları uyandırayım:

    bira house
    vino market
    fermantasyon market

    umarım acilen akıllarını başlarına alıp kendilerine çeki düzen verirler. ha yok böyle devamsa yakında kimse kalmayacak etraflarında. ben gerçi sanmıyorum bu entryi de düşman bellerler eleştiriye tahammül yok çünkü. bir durup düşünmeleri lazım bunlar doğru mu acaba diye.

    edit: durun daha bitmedi. buradan alışveriş yaparsanız diğer gruplarda veya kişisel hesaplarınızda ne paylaştığınıza dikkat edin. olur ya başka bir şirketin malını övme gafletinde bulunursanız hesabınız pasifleştirilebiliyor. evet yanlış duymadınız. sizi takip edip buradan alışveriş yapmışsın kusura bakma diyorlar. hey yavrum hey.

    tüge: hepsi yaşanmış olaylardır. kişilerin adları bende saklıdır. gerekirse teker teker kanıtlanır. burası özgür bir platform babalarının forumu veya grubu değil gelsinler bunu da silsinler o kadar kolaysa. bunları sakladıkları için insanlar duymuyor. ben de ortaya koyuyorum. beni itibarsızlaştırmanız bir işe yaramaz benim bir çıkarım yok. olanlar düşünsün.
759 entry daha
hesabın var mı? giriş yap