7 entry daha
  • hayırlısıyla bugün itibariyle uçak-otel-maç bileti sorunlarımı çözdüğüm maçtır.

    2.lig ve kısa dönem 1.lig oyunculuk tecrübemde hep bu ortamda bir maç hayali kurdum. hatta 40 yaşında olmama rağmen hala bir gün oynayacakmışım gibi hayal kurarım.

    dolayısıyla o salonda daha önce maç seyretmiş olmama rağmen yerimde duramamaya başladım şimdiden. korkum da yok değil, bir şekilde içlerine karışıp girmem gerekecek ama bu maç herşeye bedel.

    o salona daha önce gittiğimde ki o zoc'un oraya bize geçtikten sonra ilk dönüşüydü, onlar için çok duygusal bir maçtı o yüzden etraftakiler biraz yunan arkadaşlarımın da desteğiyle türkçe konuşmalarımı dinlerken sadece ters ters bakmakla yetindiler.

    meraklısı bilir 2011 yılında saha avantajları yokken barcelona'yı eledikleri bir play-off serisi vardı (ki bu seri zoc'un dehasını tamamen ortaya koyduğu bir seriydi) işte o serideki tribün performansı avrupa basketbol seyirci kültürünün zirvesiydi. hatta alın videosu da burdaymış.

    fena tribün değil

    teknik analize ise gerek yok, onu zaten burada hayatında top oynamamış çocuklar yaparak bizi aydınlatacaklar. ama bence hiç beklenmedik şekilde rahat geçeceğiz eğer tam kadro olursak..
323 entry daha
hesabın var mı? giriş yap