• ateistlerin problemlerini bilmiyorum ama kendisi 13 evlilik (biri ile 9 yaşında gerdeğe girmek üzere) yaptığı halde başkalarına 4 eşi yeterli gören bir de "benim yaptığım herşey örnektir" diyen peygamberin takipçilerinin ciddi sorunları olabilir... olabilir... var demek tck ya göre 2 sene hapisle cezalandırılıyor.. olabilir diyorum var demiyorum.. bu bakımdan ateistler bu yukarıdaki dangalak yorumları da sindirmek zorunda.

    edit:gördüğünüz gibi yine aynı türkiye dincisi işgüzarlığı. strawmancilik.

    ama şöyle açıklayayım.

    bir varoluş sorunu, nereden geldik sorunu var.

    yukarıdakinin dahil olduğu bir kısım insan: "bunda merak edecek ne var canım aç kuranı, incili, tevrat'ı, veda'ları oku" diyor.

    can sıkıcı.

    öbür grup bir insan ise:
    "bilmiyoruz. diyor. bilmiyoruz. dinler yalandır. onların tanımladığı allahlar komple yoktur. yalandır. insan icadıdır insan yazmasıdır. varoluş probleminin çözümünü henüz bulamadık, araştırmak lazım.. " derler.

    ilk bir kısım insan ikinci kısım insanların bir bölümüne " ateist" derler. strawmenciliğin kralı da burdadır, "vay sen nasıl yaratan yoktur diye kesin dille konuşursun" den geyiğe girerler.

    bu ikinci grubun bu araştırma yolculuğunda bulduğu "dünya yuvarlaktır. dünya güneşin etrafında döner. ay dünyanın uydusudur. big bang teorisi gerçeği. evrim teorisi gerçeği" gibi bilimsel olarak bulup ortaya çıkarıp bilimsel olarak üzerinde çalışıp bilimsel olarak kanıtladığı şeyler bu yukarıdaki gibi dangalak dalyaraklar tarafından ağıza sakız edilir. küçük görülür.

    hiç uğraşmayın. sadece şunu hatırlayın: müslümanlık denilen din ortaya çıktığında çemberlitaş sütunu 300 senedir şimdi olduğu yerde duruyordu. (bu yukarıdaki yeniyetme dangalak ortaya çıktığında ise ben büyük ihtimalle babanne öğretimi duaları aşıp çoktan inançsız olmuştum.)
108 entry daha
hesabın var mı? giriş yap