23 entry daha
  • kararsızlıktan dört dönüyorum odanın içerisinde. karşılıklı oturduğu zaman bahsettikleriyle ilgili iki çift tutarlı lafı bir araya getiremeyecek düzeyde olan iki tipin ortaya koyduğu bokun (ki sanırım burada asshole oluyorlar), gene aslında vakit harcamaya değip değmeyeceği ikileminde her daim milyonlarca klavye vuruşunu şu ortama sığdırabilmiş, ve bunları neden ve nasıl bir gereksizlikle yaptıklarına bir türlü anlam veremediğim yazarlar ve harcadıkları vakti düşünürken, göründüğü üzere onlardan biriyim, evet.

    öncelikle bu film, bu kadar yorum için harcanmış emeği hakeder mi? kesinlikle hayır. ben niye emek sarfediyorum o zaman? battı balık yan gider bir tarafta, 'sosyal sorumluluk' diğer tarafta, buradaki bu kadar boş bir yorum silsilesine tanık olurken "eh artık" diyesi geliyor insanın.

    çok güzel bir ürün konmuş ortaya. harika diyorum ve tebrik ediyorum bitirim ikilimizi. yukarıda da gönderme yapılan filmlerin listesini yazan arkadaşa da teşekkür ederekten bir buçuk saat boyunca osura osura gülmekten başka hiçbir şey yapmamaları gerektiği üzerinde duruyorum insanların. "oooh o ona geçirmiş bu buna geçirmiş", am, göt, sik trilogy'si yapılmış, michael moore üç taşaklıymış, bush reklamını yapmışmış, liberaller yavşakmış, realistler kızkardeşlerini sikiyormuş, amerikalılar salakmış, kilometre yazılarından uslanmayacak kadar salakmış, fransızlar dallamaymış, bir türk dünyaya bedelmiş.. e ne oldu? film nerde kaldı? güldük, eğlendik. ama sonrası yok işte. olmamalı da zaten.

    ama sorun da burda işte. "post sensin modern de götüne girsin" 'era'sında yaşayan bizler relativism (ahanda ingilizce bilmeyenler için görecelilik -çok artizim ya-) doruklarında napıyoruz. hiç bir sikim yapmıyoruz. götlerimizin üzerinde oturmuş sıçarken düşünüyor, yemek yerken yazıyoruz. neye yazıyoruz? haybeye. bunu kim okursa okusun hiç bir şey okumamış olacak, çünkü bu yazının içerisinde sofistike bir biçimde yoğurulmuş ve özümsetilmiş bir söylem yok. tekrar bağırarak tekrar ediyorum hâlâ anlamayamayanlar için. <caps> olmamalı da zaten </caps>.

    şuraya kadar dayanabilmiş olanlardan özür diliyorum vakitlerini çaldığım için. ama şudur olay. yarrak kürek şeylere sayfalarca methiyeler düzmek osuruğa gülenin osuruk kadar aklının olmamasıdır, o kadar. hastasıyım metaforların, aslında ben üniversitede metafor okuyorum, imgelem yazıyorum. sonucunda ürettiğim şey de cyber feudalism (-ki anlayan anladı) diye harbi ama gerçekten harbi salak bir şeyi ortaya atan bir takım gerizekalıların haklı çıktığını gözlerim (hayal kırıklığından) dolarak izlemektir.

    bu ekşi sözlük nedir? o ayrı konu..
34 entry daha
hesabın var mı? giriş yap