280 entry daha
  • bu cümleyi erkeklerin anlayacağı dile çevirebilmek için öncelikle smv nedir bunu açıklayalım.

    smv (sexual market value): eş seçme ve seçilme marketinde her bir bireyin sahip olduğu değer.
    kadında değeri oluşturan kriterler genellikler doğurganlık belirtisi fiziksel özellikler iken (bel kalça oranı, diri gögüsler, parlak canlı saçlar, sağlıklı cilt vs.) erkekte fiziksel özelliklerin yanında statü, gelir durumu, sosyal ortamda başkalarının ona nasıl davrandığı, öz güven gibi etkenler smv'yi belirliyor.

    örnek yüksek smv'li erkek

    örnek yüksek smv'li kadın

    bakın sakin sakin örneklerle anlatıyorum ki bunu okuduktan sonra hala ehee bu adam benim diye acınacak halinizle gurur duymayın.

    neyse devam edelim,

    kadında smv fiziksel özelliklere bağlı olduğundan dolayı erkeğe nazaran erken yaşta hızla yükseliyor, 20-25 arası pik yapıyor ve akabinde düşüşe geçiyor. erkek'te ise fiziksel özelliklerin haricindeki kriterlerin durumuna göre çok daha uzun soluklu olabiliyor.

    şu grafik erkek ve kadın smv'lerinin yaşa göre değişimini gösteriyor.

    görüldüğü üzere 35 yaşında kadının smv'si 23 yaşındaki kadına göre çok düşük olduğu gibi, 35 yaşında erkeğin de çok altında.

    sonuç olarak bu cümleyi erkeğin anlayacağı dile şu şekilde çevirebiliriz:

    halen smv'min yüksek olduğu dönemde beni rahat bırak, çükten çüke koşacağım, kaslı, cool, iyi gelirli erkeklerden ulaşabileceklerime vereceğim, mümkünse iyi gelirli, yakışıklı bir adamı eş olarak kapatmaya çalışacağım. haaa işler ters gitti, bunu yapamadan 35'e geldim (ki umarım bu olmaz), bu adamlar için artık 23 yaşındaki bir kadınla rekabet edemeyeceğimi biliyorum, o zaman son çare olarak sana gelirim. sana ayda 1-2 vasat sex verip, erken emekliliğimi ilan edip, geri kalan hayatında seni manipülasyonlarımla parmağımda oynatarak idare ederim.

    sonuç olarak bu cümle ciddi anlamda sizde bir şeylerin eksik olduğunun, erkek olarak değerinizin düşük algılandığına ilişkin bir uyarı.

    iyi haber, bu tam olarak olmasa da büyük oranda düzeltilebilir. nasıl olduğunu da siz araştırıp, öğrenin. dünyada bu duruma düşen ilk erkek değilsiniz.

    hadi ben salona kaçtım, bu gün bacak günü...
337 entry daha
hesabın var mı? giriş yap