35 entry daha
  • daha gösterime bile girmeden imdb'de hem izleyici oylamasına, hem de metascore ile eleştirmen notlamasına açılmıştır. e tabii beklendiği üzere ermeni diasporası etkisindeki türkiye düşmanı eleştirmenler tarafından fena gömülmüştür. 13 eleştirinin ortalama notu 26/100 ki bu film yerine herhangi bir recep ivedik filmini izlemiş olsalardı bundan daha düşük bir ortalama olamazdı herhalde.

    bre şerefsiz imdb; abd'de çarşamba günü gösterime girecek olan alien covenant'in oylaması neden açık değil? hiç eleştiri yazısı, notu falan da göremedim. 19 mayıs'ta gösterime girecek filmin önünü kesiyorsunuz ama!

    eleştirilere de göz attım, " bu filmi türklerden başka kimse sevmez, tarihi değiştiriyor, manzara dışında bir şey yok" tarzı ortak bir ağız takınılmış.

    yani anlayacağınız adamlar "bu filmi izlemeyin, izlettirmeyin" diye kampanya yapıyor. aynı ekip farklı görüşteki malum diğer filme övgüleri dizer ve oscar'a iteler, bekleyin ve görün.
    ayıp lan; tarihçi misiniz, militan mısınız, mistoner misiniz karar verin!

    bunlar daha bizi tanımamış sanırım... beyler; yüklenin!!!

    edit: olm yüklenin dedik, bokunu çıkarın demedik! filmi 8.8 yapmışsınız amk!!! adamları durduk yere oscar beklentisine soktunuz, en iyiler listesinde the shawshank redemption'i salladınız!
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap