7 entry daha
  • tesadüfen yurtta olmadığım için uzak kaldığım saldırı. öğrendiğim kadarıyla reşitpaşa isimli mahallenin piçleri yurdun yakınında alkol ve uyuşturucu madde kullanırken bazı arkadaşların tepkisi oluyor. bunlar da bunun üzerine güvenlik görevlileri bulunan otopark girişinde sopalarla kampüse girerek d bloka saldırıyorlar. bir kac arkadaşı darp edip sonra da dayak yiyerek dışarı çıkartılıyorlar.

    bütün bu olaylar olurken kampüste nerde eğlenen öğrenci var, nerde yürüyüş var, nerde solcu var diye fellik arayan güvenlik ise hiçbir şey yapmayıp aramızda çözelim moduna girmiş.

    yurtla ilgili bilgi vermek gerekirse yurt istinye park'ın tam karşısında yani kampüsün en doğu kısmında. bu yüzden bu yurtlarda kalan öğrenciler market ihtiyacı olsun, yiyecek ihtiyacı olsun sürekli bu piçlerin bizim mahallemiz dediği reşitpaşa mahallesine gitmek zorunda. bu piçler muhtemelen eğitim kurumu olduğumuz için zaten bize düşman. yarını olmayan bu adamlar her şeyi yapabilir bize. tek çaremiz bu piçleri bütün türkiye'ye duyurup kamuoyu baskısı oluşturmak.
81 entry daha
hesabın var mı? giriş yap