3 entry daha
  • güncel bilgi: fiyatlar parfümeri seviyesine geldi. artık fiyat kaynaklı tavsiye etmiyorum. o parayı verdikten sonra kampanyalı paket ürünleri de alabilirsiniz. kur filan de hikaye eski uygunluk yok. orijinal tester veya paket satıcı tavsiyelerinize açığım. yine de uygun haliyle önceli görüşlerim ve tecrübelerim aşağıdadır.
    —————

    kesinlikle tester parfümler satan, çakma parfümle işi olmayan, zevkli tavsiyeler verebilen fiyat performans parfümerisi

    ürün için 1. kalite mi yoksa 2. kalite mi diye de korkmayın doğrudan kalite

    şu an için tek olumsuz şey, herhangi bir olumsuzluğun olmaması.

    (bkz: rahatın batması)

    ayrıca gözünüz açık alışveriş yapın, uyanık olun. ne o öyle uyur gibi.

    (bkz: gözü açık gitmek)

    bir tane daha aldım editi:
    öncelikle çok nazik ve yapıcı tutuma sahip orjinal parfüm satıcısıdır. ne zaman, ne sorarsanız sorun ilgi ile cevap veriyor ve yardımcı oluyor. fakat ben dünyayı toz pembe görmediğim gibi gördüğüm eksiklikleri de belirtmek isterim. bu sefer aldığım ürün öncekinin aksine jelatinsiz geldi. bu konu benim için normal şartlarda çok önemli fakat önceki satışlarda böyle bir şey olmadı diye bu seferlik olabilir diyorum. yine de satış öncesinde böyle bir durum varsa kesinlikle belirtilmeli ürünün tester olması ayrı şey jelatinsiz olması ayrı. bu konuyu uzatabilirdim fakat artniyetli olmadığını bildiğim ve kendisine güvendiğim için bu konuyu göz ardı ettim.
    aldığım parfüm 11 ay 22 gün önce üretilmiş yani yaklaşık 1 yıl önce. bu ne demek çok bilmiyorum bu aralar araç lastiği de araştırdığım için her şeyin üretim tarihini araştırma çılgınlığına düştüm. aldığım fiyat da hepsiburada.com'daki parfüm kampanyasına göre birebir aynı fiyattı.* ben bunu bilmeme rağmen koz olarak kullanmadım ve pazarlık etmeden yine ürünü kendilerinden aldım, sonrasında da yine buradan alırım diye düşünüyorum.* yine de reklamı arttıkça fiyatlarının yükseldiği, ortada buna sebebin kalite olduğu söylenecektir. her zaman öyle değil midir?
    tekrar gelelim sonuç kısmına;
    + ürünleri kesinlikle orijinal - bu konuda şüpheniz olmasın!
    + kesinlikle ilgili ve çok nazik satıcı
    + sadık müşterilerine hoş jestleri olabiliyor.
    + kesinlikle sözünü tutuyor
    + paketleme çok özenli
    + satış sonrası yorumları takip ediyor, önemsiyor.
    + güzel ve kaliteli ürünler getiriyor, tavsiyeleri de güzel ama tek başına tavsiye ile alışveriş yapılmaz sonuçta o da elindekini satabilir. yanlış anlaşılmasın diye belirtiyorum, elindekini satar-satmaya çalışır demiyorum ama doğanın kanunu gibi, satışın kanunu bu.

    +-fiyatların avantajlı olduğu ürünler var, fazlaca fiyat avantajı sunamadığı ürünler var.

    - piyasada yine orijinal tester satan fiyat olarak daha uygun satış yapanlar olabilir ama güven önemli biz kendisine güveniyoruz. **
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap