5 entry daha
  • merakla beklediğim fan yapımı film.

    yalnız lord voldemort' u oynayan arkadaş daha yakışıklı olabilirdi. kitabı okuyanlar , tom marvolo riddle'ın çirkin bir cadı olan annesine değil de yakışıklı bir muggle olan babasına çektiğini bilir.

    onun dışında lord voldemort'un yenilmeyeceğini biliyoruz ama acaba bizi şaşırtıp farklı bir son ve alternatif bir dünya yaratırlar mı?

    bekleyip göreceğiz.

    bekleyip gördükten sonra gelen edit:

    tabi ki de lord voldemort yenilmedi ama lord voldemort hiç bu tarz oyunlara girecek bir karakter değildi.

    tom marvolo riddle değil bu.

    iki dakikalık işi 1 saatte mi halledecekti ve bu tarz aksiyonlara girecekti? çocuk yaşta babasını öldürmüş bir tom marvolo riddle'dan bahsediyoruz. iyi ya da kötü olması fark etmez ama muhteşem bir büyücüden bahsediyoruz.

    tom riddle'ın, 3 binanın varisi* ile böyle bir arkadaşlık kurması da harry potter kitaplarını yıkmış. kitaplara göre tom riddle'ın arkadaştan çok yardakçısı var ve böyle bir arkadaşlık ilişkisi kitaplara uymamış gibi geldi. bu varis kısımları tamamen lord voldemort'un uydurduğu bir hikaye desek ama lord voldemort böyle bir hikaye de uydurmaz ki! lord voldemort en başta herkesi öldürür giderdi.

    arkadaşlık ilişkilerine gelirsek, gerçekten tom marvolo riddle'ın gerçek anlamda bir arkadaşı olsun, kalbine dokunan birisi çıkmasını isterdim. ama tom marvolo riddle'dan bahsediyoruz bunun daha mantıklı bir şekilde kurgulanması gerekti. küçüklüğünden beri insanlara acı çektirmesini seven, kendisinin farklı olduğuna inanan birinden bahsediyoruz.

    her şeyi eleştiren, hiçbir şeyi beğenmeyen biri gibi hissettim ama lordumuz olmamış. altı biraz daha doldurulmuş olsa daha iyi olurdu.

    yine de farklı bir bakış açısı, harry potter'dan esintiler görmek iyiydi.
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap