3 entry daha
  • öncelikle geçmiş olsun. havale edilmesi ve atm'den çekilmesi farklı işlemler. bu konuyu biraz daha netleştirebilirseniz bankayla olan diyaloğunuzda daha çok fayda sağlar. bankayla görüşmeye iyi hazırlanıp gidin zira, bulacakları ilk fırsatta suçu size atmaya çalışırlar.

    eğer para hesaptan havale yoluyla çıkmışsa başka bir hesaba ya da alıcının adına gitmiştir. ancak yeni alıcı ekleme işlemi için bankalar mutlaka sms onayı ister. (eğer sim kart kopyalanmamışsa size yeni alıcı için mesaj gelmesi gerekirdi) burada bir eksiklik var.

    atm'den çekildiyse hangi şube olduğu kolaylıkla bulunur. olabilecek en hızlı şekilde şubenin kamera kayıtlarını isteyin. çok kısa bir süre demişsiniz ama aynı gün içinde mi değil mi o çok önemli. çünkü bankalar aynı hesaptan maksimum 1.500-2.000 tl civarında bir tutarın nakit çekilmesine onay veriyorlar.

    işin savcılık aşaması epey uzun sürer. sizin açınızdan en mantıklı yol bankadan zararın tazminini istemektir. iyice inceleyin, belirtilen süreçlerde bankanın bir eksikliği varsa mutlaka belirtin ve bunu sosyal medyada duyuracağınızı söyleyin. hatta bu başlığı bile gösterebilirsiniz.
88 entry daha
hesabın var mı? giriş yap