17 entry daha
  • oyuna getirilen eleştirilere katılabilirim. maç bulma konusu sıkıntılı biraz. search ekranı buglanabiliyor. siz maç arıyor sanıyorsunuz ama o aramıyor. oyun kendini tekrar ediyor. takım olarak toplanıp dalgalar halinde gelen zombileri öldürüyorsunuz. en son boss çıkıyor. oyuna kesinlikle yeni boss eklenmeli. oyunun rehber sistemi çok kötü. ne yaptığınızı ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. hangi zombiye hangi koşulda daha yüksek vururuz vesaire bilmiyoruz. deneyerek bulabiliriz. bu yüzden perkler ve level alınca gelen özellikleri muallakta kalabiliyor. yalnız belirtmeliyim ki oyunun early access haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var. oyun çok çok gelişti ve iyi hale geldi.oyunun en kötü yanı bazı maplerde zombilerin gelişindeki belirsizlik. öteki oyuncular grup grup zombileri havaya uçururken siz dönüp duruyorsunuz kesecek zombi bulmak için. early access'te bazen zombi bulmak için dönüp duruyordum öteki oyuncu dalgayı bitiriyordu o ara. zombi sayısı arttırılabilir belki. oyuncu kesecek zombi aramakla uğraşmamalı.

    şimdi oyunu negatif anlamda eleştirdik ama bence oyunun yaratıcılarının ve müptelalarının bildiği şekilde oyunun çekici yanı tamamen farklı. oyun buna göre dizayn edilmiş. oyunun tüm çekiciliği grafikler, ses, müzik, atmosfer ve gore içeriğinden geliyor. oyunda çok güzel bir şekilde kafa patlatıyor, bağırsak deşiyor, toplu katliamlar, ağır çekim sahnelerde şovlar yapıyorsunuz. yer yer zombi yakanıza yapışıyor, fleshpound böğürüyor irkiliyorsunuz. perkler güzel ve fantastik şekillerde zombi kesebiliyorsunuz. bir sınıf roket atıyor, öteki pompalıyla zombi patlatıyor, diğeri tüm zombileri ateşe veriyor, biriyle kürekle elektrikli testereyle allah ne verdiyse dalıyorsunız. komando swat gibi profesyonel headshotçı sınıflar da var. altıpatlarlı, magnumlu silahşör de var. bunlara level kasması zevkli. bir oyun modunda da bir taraf zombileri kontrol edebiliyor ai yerine yani pvp yapılabiliyor. o da ayrı bir zevkli.

    sözün özü iyi, şahsına münhasır, özel bir oyundur. kalitelidir. iyi bir kulaklıkla, surroundla vesaire daha da zevk alabilirsiniz.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap