21 entry daha
  • o kadar sihirbazlık gösterisini gerçek olmadığını, bir hile olduğunu bildiği halde izleyen insanların "canlı yayında yapılan çekilişte nasıl hile yapülür ki?" dediği çekiliştir.

    1. canlı yayın olarak oraya konuluyor da, canlı olduğundan kayıt olmadığından nasıl emin olabiliyoruz?

    2. noter varmışmış, dötüm.

    3. 9'a kadar hangi kombinasyonların oynanıp, hangi kombinasyonların oynanmadığını rahatlıkla bilgisayar üzerinden görüntüleyebilir misin?

    başka sorum yok.

    insanların umutlarını bile çalıyorsunuz ya, daha çalmadığınız ne kaldı be şerefsiz hırsızlar?

    edit: "o kadar hile yapıyorlar da, neden hep ankara yazmamak akıllarına gelmiyor?" sorusuna vereceğim cevabı merak edenlere:

    1. bu adamlar hırsız, dolandırıcı, sahtekar ama akıllı değil. belki yakınındaki bayilere yaptırıyordur pis işlerini, bilemeyiz.
    2. daha önce fetö'nün defalarca kendi adamlarına büyük ikramiye çıkardığını artık biliyoruz değil mi? tüm siyasi tarihi hırsızlıkla geçmiş, paraya tapan bir iktidarın 37 milyon türk lirasını elin fakirine fukarasına vermeye pek gönüllü olduğunu sanmıyorum.
    3. milyonlarca insan "hırsız var" dedi, "diploma" dedi, "katilsiniz" dedi. şimdi "niye büyük ikramiyeler durmadan ankara'ya çıkıyor?" dese sonuç ne olacak? bir şey oluyor mu? işte, onun verdiği güven var adamlarda. zamanında atilla kart bunların pisliğini döktü de ortaya, aylarca kendi sitelerinde "böyle bir şeyin olması düşünülemez bile." dediler. darbede sıçtıktan sonra ortaya çıktı bokları.
    4. "büyük ikramiyeler art arda 40 kere aynı yere de çıksa, yüzdesi düşük de olsa, ihtimaller dahilindedir." der ve geçebilirsin.
    5. bu konuda sahtekarlık yaptıklarını kanıtlayamam çünkü tüm kanıtlar onların elinde. olmadığını da siz kanıtlayamazsınız. ama zamanında piyangoyu tutturanları hep görürdük orada burada. şimdi hepsi kendini göstermek istemeyen tipler herhalde bir tane bile lotoyu tutturan adam görmüyorum ben.

    düşünün azıcık, sorgulayın. ölmezsiniz.

    edit2: bir arkadaş çok mantıklı bir şey yazmış, aslında çekiliş vs. her şey kurala uygun. çekiliş yapıldıktan sonra doldurup oynuyorlar, kimse de kaçta oynandığına bakmıyor diye. ki oynandığı saat de değiştirilebilir. yüksek ihtimalle öyle bir bok yediler.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap