2 entry daha
  • boş konuşan bir adet çomara dert olmuş büstlerdir. bak şimdi çomar, sen talimatla hareket ettiğin için bilmezsin ama mezitli belediyesi ve başkanı neşet tarhan, parmakla gösterilen bir yönetim sergilemektedir. mesela, sen melih bir dinazoru kaça almış bilmezsin ama mezitli belediyesi'nin ve ilçedeki trafiği yoğun bölgelerin önünde belediyenin gelir-gider tablosu asılıdır. kira geliri, devletten alınan pay, su faturaları vs gibi tüm gelirler ve harcamalar burada yazar. ha nasıl olsa borç harçla da olsa döner, olmadı benden sonra gelecek olana dağ gibi borç bırakırım da demez bu belediye. gelir-gider tablosunda her zaman gelirler açısından belediye karda olur, çok nadirdir zarar edildiği. bunun dışında down sendromlular için açtığı down cafe, mezitli kart gibi projeleri takdir toplamıştır.

    bir de hiçbir belediyede göremeyeceğiniz bir uygulaması vardır ki her salı başkan için halk günüdür. bugün hiçbir yere gitmez, makamında korumasız bir şekilde oturur, dileyen vatandaş gelip sıkıntısını anlatır. istisnasız her salı yapar bunu, kapıda falan bekleyip milleti sıraya sokan vs yoktur bak, bildiğin makam odası kapısı açıktır, elini kolunu sallaya sallaya girersin. ilçenin insanı da birbirine oldukça saygılı olduğu için kimse kimsenin önüne atlayıp da önce konuşmaz.

    ayrıca çomarcım, 2014'te %43.8 chp'ye ov veren, referandumda %71'le hayır diyen bir ilçede gayet halkın istediği şekilde hizmet vermektedir. n'apsaydı, kendi arsası üzerine geçiş garantili yol yaptırıp parasını halkın vergileriyle mi ödeseydi?

    not: belediyeyle ya da neşet tarhan'ın kendisiyle hiçbir bağım yoktur. oturduğum ev yenişehir'de, işyerim akdeniz'de...
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap