8 entry daha
  • son model internet projesi karakter. çok önceden bu adamın astığı iddia edilen "evlenecek bayan aranıyor" tarzı ilanlar "caps" sayfalarında paylaşılırdı. bana komik gelmiyordu ancak bunun bir proje olduğunu o zaman için anlamamıştım. son zamanlarda ise bu projeye hız kazandırarak ağır bir reklam çalışmasına girdiler.

    adına açılan instagram sayfası bol takipçi çekilip komik içerik paylaşılmaya başlandı. sonrasında diğer milyonluk takipçilik mizah sayfalarından buraya atıfta bulunarak bu kez organik takipçiler çekildi. sonrasında bir kaç "fenomen" ve irem derici gibi orta seviye ünlüler bu adamı elinden tutup iyice gözümüze sokmaya başladı.

    daha geçenerde irem derici konserde sahneye çıkarmış gerçek bir kişilikmiş gibi bir şeyler zıvalamıştı. bugün gördüm adamın filmini yapmışlar, irem derici de filmde oynuyor.

    türk kullanıcıların mizaha ve mizah sayfalarına olan yoğun ilgisi böyle karakterin hızla çoğalmasına sebep oluyor. yeterli bütçe varsa 3-6 ayda karakter yedirilip aynı zamanda düşük bütçeli bir komedi filmi çekiliyor. zaten komediden pek beklentisi olmayan izleyici kitlesi de sinemada bu adamların filmini izleyince 6 ay için geri dönüşü oldukça karlı bir proje karşımıza çıkıyor.

    özellikle filmlerin çoğunun recep ivedik'le kıyaslandığını görüyoruz. daha önce cem gelinoğlu(ki bazı vine'larına gerçekten gülerdim), halil söyletmez ( şuursuz ) gibi mizah sayfalarında bolca görülen kişiler de film yapmıştı. türk sinemacılık sektörünün son dalgası bunlar gibi görünüyor. hepimize geçmiş olsun.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap