4574 entry daha
  • kasa:1109. kaldığımız yerden devam ediyoruz. normalde çok yapmayacağım bir şey yapıyorum. uefa gibi çok fazla rotasyon yapılan bir lige maç kadroları belli olmadan bahis yapmak biraz şans faktörünün etkisini oldukça artırıyor. bugün şansımıza güveniyoruz ve üç adet kupon yapıyoruz.

    hoffenheim-braga ms1 1.35
    hoffenheim liverpoola yenilerek şampiyonlar ligine veda etti. fakat oldukça iyi bir mücadele verdi. normalde yedek başlayan mark uth ve as kramaric oldukça formdalar en az iki gol bulacaklarını düşünüyorum daha fazla da olabilir. braga ise lige çok iyi başlamadı . porto, benfica ve deplasmanda setubale yenildiler. ama hepsi zaten potansiyel puan kaybı olacak maçlardı. hoffenheima diş geçirebileceklerini pek sanmıyorum. gol atabilirler ama çok daha fazlasını yiyeceklerdir. güven 9/10. ayrıca maçın üst biteceğini düşünüyorum. güven 7/10.

    austria wien-milan ms2 1.46
    milan iyi başladı fakat son maçında deplasmanda lazioya farklı yenildi. kurduğu kadro ile bir şeyler kanıtlamak isteyeceğini düşünüyorum. orana göre alınan risk uygun bence. austria wien aşırı dengesiz ve de şanssız. lige iyi başlayamadılar. sonrasında iyi toparladılar ama son maçlarında kendi evinde 90. dakikada gol yiyerek berabere kaldılar. kadro olarak milanla karşılaştıramayız bile. savunacaklar ama dayanabilecekler mi göreceğiz. güven 8/10.

    apollon-lyon kgvar 1.79
    apollon kendi evinde bir aslan deplasmanda ise bir kedi gibi. janderden gol bekliyorum. lyon ise dengesizliğine geçtiğimiz sezon kaldığı yerden devam ediyor gol atacaklarını düşünüyorum. güven 7/10.
    oynanan:70 birim oran:3.52

    v. guimares-salzburg kgvar 1.73
    guimares kendi evinde gol ve goller atabilen bir takım. salzburg ise her yerde gol atıp yiyen bir takım. oranın oldukça güzel olduğunu düşünüyorum. güven 8.5/10.

    zulte waregem-nice kgvar 1.60
    zulte dengesizler dengesizi çok atıp çok yiyor. nice de gol bulacaktır eğer rotasyon yapmaz ise. güven 7.5/10.

    real sociedad-rosenborg ms1 1.26
    real socieadad lige çok iyi başladı nispeten zayıf rakiplere rağmen oldukça gol attı. rosenborg kendi liginde lider olmasına rağmen kalite farkından dolayı yenileceğini düşünüyorum. rosenborga çok güvenen kgvar diyebilir ben hoffenheim gibi sociedad tek başına üst yapacaktır diye bir düşünüyorum. ms1 güven 10/10. üst güven 7.5/10.

    oynanan:69 birim oran:3.48

    hoffenheim-braga üst 1.67
    yukarıda belirttim.
    sociedad-rosenborg üst 1.62
    yukarıda belirttim.

    burada biraz risk alıyorum siz almayabilirsiniz.
    oynanan:100 birim oran:2.70.
    kasa:870.

    hepimize bol şanslı ve kazançlı günler.

    edit: hoffenheim oldukça şaşırttı güvenip oynayan arkadaşlar kusura bakmasın. braga da aynı şekilde şaşırttı. üst yaptı maçı iki gol atarak.

    ikinci gün sonu kasa:1382 birim.
    iyi akşamlar...
4008 entry daha
hesabın var mı? giriş yap