26103 entry daha
  • hbo'nun yaptığı son açıklamayla diziyi bizzat kendisinin sızdırdığını onayladığı dizi.

    bak, mantığa bak. birden fazla final bölümü çekeceklermiş. ya diğer alternatif finallerin senaryoları sızarsa? ha, onları diğer senaryodan ayırıp daha mı iyi korumayı planlıyorsun? o zaman mantıklı olanı yapıp esas senaryoyu daha büyük önlemlerle koruma altına alsana. esas hedefin sızıntıyı engellemek olsun.

    bu resmen nabza göre şeker vermektir. hangisi daha fazla reyting toplayacaksa o alternatifi final olarak yayınlayacaklar. bir bölümü 10 milyon dolar bütçeyle çekilen bir dizi için sızıntıları önlemek gibi maliyeti düşük olan bir yöntem yerine birden fazla final çekmek bunu gösterir. üstelik dediğim gibi alternatif senaryonun sızmayacağını nereden biliyorlar? nihayetinde o bölümler de senaryo ile çekilecek değil mi, doğaçlama yerine? hbo açıkça "alternatif senaryoları sızdırmayacağız," demek istemiş.

    çok kötü oldu. eğer sağlam bir kurgu ile gelselerdi sekiz bölüm açık ve net olurdu. şimdi sonu tam olarak karar verilmediğinden ilk bölümler belirsiz olacak ve mutlak ilerlemeler göremeyeceğiz. diğer türlü alternatif senaryoları bağlayamazlar.

    rezil ettin diziyi hbo.
16161 entry daha
hesabın var mı? giriş yap