4156 entry daha
  • nazlı ılıcak ve ahmet turan alkan'ın fetö üyesi olmadığını söyleyen gazeteci. 19 eylül tarihli bu son yazısıyla şahsımdaki bütün itibarını kaybetmiştir.

    olum bu insanların fethullahçı olması için illa himmet toplayıp şakirtlerle sohbete katılması mı lazım ahmet hakan? yahu bunlar kumpas davalarının baş tetikçileri değil miydi? hayali terör örgütü yaratarak tsk'nın şanlı subaylarını içeri atanların baş savunucusu değil miydiler? bunlar değil miydi yahu "türkiye'yi saran örümcek ağı ergenekon terör örgütü" adı altında belgesel yapanlar.

    kusra bakma ahmet hakan kendi halinde şakirtlik yapıp etliye sütlüye dokunmadan pilavını yiyen şakirtler nazarımda bunlardan daha masumdur. onlar içeri atılacak ama bu baş tetikçiler tutuksuz yargılanacak he? yok kardeşim öyle bir dalga. fetö'nun kapısının önünden geçen kim var kim yok cezasını çekecek. memleketi ne hale getirdi bu adamlar. koca ülkeyi tarumar ettiler. milyonlarca insanın hakkına girdiler. milletin topunu, tüfeğini, tankını, çalıp başkenti bombaladılar. yok öyle zamanda yazıp yazıp "ben olayları geç anladım" demek.

    zaten ahmet hakan bu fetöcülerin ağzına bakarsan hepsi masum. darbe yargılamarını iyi takip ediyorsundur umarım. hangisi suçunu itiraf etmiş ki? adam meclisi bombalıyor, darbeden haberim yok diyor. bunlar komple şarlatan.. bunların masumlukları yok.
5367 entry daha
hesabın var mı? giriş yap