3385 entry daha
  • ortaokulda olduğum yıllarda, abim, ablam ve ben bir gün bir çılgınlık yapıp ilk kez sinemaya gidelim dedik. biriktirdiğimiz harçlıkları bir araya getirdik, bilete yeter para çıkınca sinemaya gitmek üzere yola koyulduk.

    sinemaya vardığımızda afişleri gözden geçirirken, korku filmi olsun deyiverdim bizimkilere. o yıllarda korku filmlerine kafayi takmistim. e ailenin en kucugu olunca da istediğimi yaptirmam bir ispiyonuma bakardi. *

    bizimkileri de ikna edince afişlerde bir film gözümüze takıldı: korkunç bir film hah iste bu korku filmi, kesin müthiş korkunçlu bir film deyip biletleri aldık.

    salona gittik, abim ve ablam beni ortalarına aldı, oturduk. film başladı ve nefesler kesildi.

    amerikan pastası tadında müthiş (!) bir ergen filmini, ortaokul yıllarımda cinselliğin c'sini bilmezken ve üstelik abim ve ablamla izledim!

    şöyle bir sahne hatirliyorum: kadin, elleriyle gömleğini şırank diye acarken, e tabi gogusler ortaya cikacak diye bekliyoruz, bir erkegin kıllı igrenc gogusleri cikti dankkk diye. boyle de seviyesiz, kötü, igrenc sahneler.

    abime bir ara baktım, pis pis sırıtıyordu ibnetor. o yıllarda kendisi lise ikide falandı, film tam onun yaşına ve homoergenusluğuna hitap ediyordu haliyle. hehe.

    yıllar sonra trajediyi anmak adına o filme bir göz atayım dedim, beş dakikasına dahi tahammül edemeden kapattım. 2 saat süren bu filme katlandığım için çocukluğuma buradan özür gönderiyorum:/
4220 entry daha
hesabın var mı? giriş yap