2406 entry daha
  • yurtdışında bir dijital ajansım var. işimizi çok düzgün ve disiplinli bir şekilde, sanki müşterimizin bir departmanı gibi davranarak (proje yönetimi programları aracılığıyla) yapıyoruz. 7 ülkeden müşterimiz var. birlikte çalışmak için iletişime geçen birçok firma olsa da biraz da güncel euro/tl paritesinden dolayı türkiye'den müşterimiz henüz yok.

    eğer ciddi bir online pazarlama bütçeniz varsa kar ettiriyoruz her şekilde, aldığımız parayı yaptığımız optimizasyonlardan çıkarıyoruz. tabii küçük bir bütçeniz varsa her türlü zarara girmiş olursunuz :)

    burası önemli:
    ayrıca bir ürününüz varsa ve yurtdışı pazarlara (özellikle almanya, ingiltere ve amerika çok cazip) açılmak istiyorsanız lokalizasyon, marketplace'lerde yayınlama ve performans takibi, yerel dilde reklam ve sosyal medya yönetimini/reklamlarını yapıyoruz. özellikle bazı ülke pazarlarına girmek demin bahsettiğim pariteden ötürü çok avantajlı. size ihracat ve lojistik kısmını halletmek kalıyor.

    son bahsettiğim hizmetin temel hali (2 hizmet) için sadece bir junior-senior arası dijital pazarlama çalışanı maaşını gözden çıkartmak gerekiyor. kar marjı yüksek ve yurtdışında satabilecek bir ürününüz varsa, bu hizmetlerin hepsini yapacak bir çalışan bulunamayacağı için değecektir diye düşünüyorum.
10993 entry daha
hesabın var mı? giriş yap