6550 entry daha
  • su an beyaz tv de cok onemli seyler soyluyor. volkan babacan emre belozoglu yalcin ayhan olayinda raporlarin degistirildigini hatta bunu emre nin avukati araciligiyla muhabirin otele cagrilarak emre bana vurmadi dedirtildigini ve bunun goksel gumusdagin otelinde yaptigini net bi sekilde soyledi. hatta goruntulerin montajlandigini bile soyledi.

    muhittin bosat in federasyonda mevki verilerek kendisine maas baglanmasi sonucu federasyona elestiri yapmasinin onune gecildigini ve muhittin bosat in bugun itibariyle federasyonda goreve basladigini acik acik soyledi.

    senol gunes olayinda a spor ve bein spor un kasten goruntuleri makaslayarak senol gunes in kufrettigi goruntuleri yok ettigini soyledi. daha sonra melih sendil ridvan i ariyor ve sehven yapildigini soyluyor . bein sports un ilkesel olarak kufurlu goruntuleri yayinlamadigini soyluyor. fakat bir kac hafta once kayseri macinda kufurlerin yayinlandigini soyluyor. hakem raporlarinda allah belani versin yazildigini ve goruntulerin kasten yok edildigini soyluyor. fakat senol gunes e ceza tv goruntuleriyle degilde hakem raporuyla verilmesi icin goruntulerin bilerek isteyerek yok edildigini soyluyor. cunku daha once van persie ye hakem raporuyla degil tv goruntuleri uzerinden ceza verilmisti.

    cok enteresan seyler donuyor cok.

    edit : adam elimde belge var evrak var istesinler yarin sabah savciliga gotururum diyor bjk li arkadaslar hala siyaset vs diyor. olum adam gotune bu kadar guvenmese cikar boyle konusurmu ? bes dakka formalari cikarinda objektif olun amk.
3772 entry daha
hesabın var mı? giriş yap