• şehitlik mi?? hani şu şehadet şerbetinden gariban çocuklarına içirdiğiniz makam mı? hani şu ucuz le cola gibi fruktoz glikoz şurublu olan. suriyede patlayan el kaide işid militanı gibi mi ? israile saldırmadan kendini şehit ilan eden adamlardan mı ?
    ateizme gelince senin gibi andavalın isveçte amerikada avusturyada belçikada takke ve şalvar ilerahat gezebilmesini hanımının burka ile dolaşmasını sağlayan düşünce yapısının ismidir.bu adamlar ateist olmasalardı yada devlet sistemi sekuler senin götünde gamalı haç vardı şimdi.
    ateizm : kongo da kölelik varken ses çıkarmayan papaza yemende çocuklar ölürken ses çıkarmayan imama flistinde çocuklar öldürülürken sesini çıkarmayan hamama arakan da kadınlar kesilirken ses çıkarmayan budist rahipe karşı olan düşünce yapısının ismidir.
    gelelim kominizme 2. dünya savaşında almanya tüm dünyayla 6 tümen ordusu ile savaşırken sovyet rusyaya karşı 100 tümen ordusu ile savaşmıştır. almanya savaşı kazansaydı ne olurdu acaba o yeşil kuşak ülkelerine.
    2 sene önceye kadar milyonlarca fetocu vardı nerede hani şu tam allah inancı olan tayfa.millet tarih şuuru olan. gerektiğinde şehit olmaktan korkmayan ?? %0001 hapiste kalanlarda dönek oldu. badem bıyıklıydı top sakallı oldular. bak bilince bak.
    bu ülkede 70 yıldır işkence gören koministler var ama a demiyor bak bakalım son 40 yıla hangi dinci nerede.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap