4 entry daha
  • parasını sonuna kadar hak eden bir sistem. berlin filarmoni'nin tüm konserlerini canlı yayınlıyor, arşivindeki yüzlerce konsere erişebiliyor olmanın yanı sıra benim övgüm burada alt yapılarına gidecek.

    adamların desteklemedikleri ortam ve yapmadıkları güzellik neredeyse yok.

    - akıllı tv'lerde uygulamaları var. oldukça basit ve kullanışlı.
    - akıllı telefonlarda ve tabletlerde uygulamaları var. yine çok kullanışlı. ayrıca tv'ye görüntü aktarma özelliği var. ayrıca offline izleme özelliği ile cihaza tüm konseri veya eserleri tek tek indirebiliyorsunuz.
    - yememiş içmemişler, nice popüler uygulamalar yokken adamlar gitmiş apple car play'e de destek vermişler. arabanın ekranından dilerseniz offline konserleri, dilerseniz arama kısmından bulduklarınızı veya daha önceden favori olarak eklediğiniz konserleri teker teker seçip dinleyebiliyorsunuz.
    - kendi internet sitesi üzerinden zaten ne var ne yok görebiliyorsunuz. hatta kendi player'ndan yine akıllı tv'niz varsa oradan ekrana yansıtabiliyorsunuz.

    bununla beraber gerek görüntü gerek ses kalitesinin ve orkestranın her konser neredeyse cd gibi çaldığını belirtmeme gerek yok sanırım.

    bize de simon rattle'ın son sezonunu izlemek kalıyor işte.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap