• mide bulandırıcı bir saç stili. oldum olası box braid’lere ilgi duyarım ve birkaç kez denedim fakat aynı yerlerde yapılan afro dalga isimli saça yapışık peruk hissi veren model, kesinlikle üç ay kadar katlanılabilecek bir dert değil.

    yarım gün boyunca sandalyeye çakılı halde oturup saçınızın balık sırtı örülerek kafanıza yapıştırılmasını ve sayısız suni saç dalgasının o örgülerden geçirilişini izlersiniz ki sonuçta o bayıldığınız dalgalara kimyasal işlem olmadan kavuşabilin! profesyonel ellerden geçen saçınızın diplerinden saatlerce çekiştirilmenin verdiği acıya ek olarak yüklü miktarda ücret de ödemeniz gerekmekte. çünkü güya en az üç ay boyunca kuaföre gitmenize gerek kalmayacak!

    herkes size ne kadar güzel dalgalarınız olduğunu söylerken siz akşam saçınızı nasıl yıkayacağınızı düşünürsünüz. “akşam” diyorum, çünkü bu tonlarca saçı sabah yıkamak imkansız, saatlerce kurumaz! keşke tek dert kurumaması olsaydı; yıkanamıyor bile! çünkü su ve şampuan asla saç derinizle temas edemiyor! o kadar insanın bu modeli yaptırıp temiz geziyor olduğuna kesinlikle inanamıyorsunuz; zaten her gün değil, haftada 2-3 kez yıkanılmasının iyi olacağı öneriliyor!

    kafanızın üstünde ekstra bir kafatası hissiyle tiksinti duyarken saç derinizi hissedebilme ve temizleyebilme ferahlığına hasret bir şekilde, yaptırdıktan sadece birkaç gün sonra o anlamsız dalgaları çözdürüp özgürleşmeye gitmek için can atıyorsunuz. her gün kuaföre gitmek ya da fönsüz gezmek bu iğrenç saç modelinden kesinlikle “kat kat” iyidir diyorsunuz. durum malesef bu.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap