63 entry daha
  • "bu adamın durumunu siz yaşasanız cantat'tan daha fevri davranırdınız." diyerek hem bizi aşağılayan hem de bir katili destekleyenlere cevabımdır:

    ben de aldatıldım. yüzüme baka baka söyledi aldattığını. kimseyi dövmedim ama. uyuşturucu da almadım. herkesin başına gelebilir aldatılmak, napacaksın, katil olmayı haklı mı çıkarır? ha bak, senin minik beynin için rahatlatıcı bir bilgi vereyim: kadınım ben. kadınlar aldatılınca öldürmüyor değil mi? çok sevmekten, aşık olmaktan mütevellit katil olmak, kıskançlığından gözü dönerek sevdiğini söylediği insana 19 kere vurmak erkeklere hak. erkeklik bu abi, gurur çok önemli. sktrin oradan demek istiyorum. insan düşünen bir hayvandır gibi bir savunmaya da girmeyeceğim. şiddet, düşünmeyen ilkel yaşam formlarının modern hayata tutunma gayreti, hatta gafletidir. hayvanları kendi pisliğinize alet etmeyin.

    bertrand cantat bir katildir. bir insanın kafasına 19 kere vurmak suretiyle ölümüne neden olduğu kanıtlanmıştır. sesi güzelmiş, şarkısı güzelmiş, aldatılmışmış, uyuşturucuymuş, hiç biri katil olduğu gerçeğini değiştirmez. savunmaya, haklı çıkarmaya çalışmayın.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap