26 entry daha
  • açılın, mahallenin sherlock'u geldi.

    ilgili twitter hesabında kullanılan üç görsel:

    son kahvaltı

    orijinali (texas-abd)

    depremzedeler

    orijinali (vietnam)

    çeteler :(

    orijinali (bu sefer meksika)

    sayfada 10 ocak 2017'ye değin transforgamers.com'un reklamı yapılmış sadece,
    27 ocak 2017 tarihinde ise bu metin ile birkaç yere mention atılmış.

    22 mart'ta türkiye'ye gelinip pamukkale övülünceye kadar paradise island 2 oyunu oynanmış sürekli (tweet neyim yok arada).

    sonra da 8 eylül 2017 depreminde türkiye'deki haber kanalları etiketlenerek "iyiyiz biz" mesajı atılmış. akabinde de a haber, trt world ve ntv'de yayınlara bağlanmış. adam toparlamış zaten. aynı facebook hesabında profil resmi güncellemeleri son tweet'inden 2 gün sonra yapılmış.

    şöyle de bir metin kaleme almış ki videoda anlattıkları (5. kattan aşağı inerken aksiyon filmlerindeki gibi deprem hasarı) ile örtüşen hiçbir yanı yok (merdivenlerden aşağı iniş harici). (ilk depremden sonra yazdıkları, not olsun şimdilik, tweetlerde ev 6. kata taşınıyor sonraları).

    günümüze gelinceye kadarsa yine çalıntı fotoğraflarla 'haber' aktarımı, büyükelçi'nin etiketlendiği ve ne alakaysa pasaport yenileme ile ilgili şikayetlerini sürekli olarak yinelediği tweetler peş peşe yazılmış.

    21 eylül'den itibaren de para mevzusu gündeme gelmiş ve yine birkaç kişi etiketlenerek bilet istenmiş. bilet de sadece türkiye'ye gelmek için değil, gidiş-dönüş olacak şekilde tek kişilik istenmiş (eşi de oradan uzaklaşmak istiyordu ama kendi memleketi diye düşünmüş olabilir. kalacak yer konusunda da çadır ve akrabaların evi arasında ihtilaflarda kalınmış sürekli ama çadır daha mantıklı görünmüş galiba.

    11 ekim'de de bu tweet paylaşılmış ve entry'nin başındaki acıklı fotoğraflar acıklı metinlerle süslenerek yazılmış.

    özet olarak: şu interneti kullanmayı az öğrenin lan. google images var, scroll down var falan bakın yani bir şeylere. her hıyarım var diyene de elinde tuzlukla koşulmaz ki.

    edit: niye bu kadar hızlı yazdınız :/
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap