43 entry daha
  • uzun zamandır sözlükte yazmıyordum, o kadar ki şifremi bile unutmuşum. fakat konu emrah olunca daha fazla kayıtsız kalamazdım.

    lise biteli birkaç yıl olmuş.2000 lerin hemen başı. okul disiplininden kurtulmanın rahatlığı, fiziksel gelişimin büyük ölçüde tamamlanması derken bıyık bırakmıştım. zaman geçtikçe iyice uzadı ve daha sık ve gür gözükmeye başladı.çevreden gelen " ooo süper olmuş,çok yakışmış" gibi iltifatlarla iyice gaza gelmiş ve sanki tüm hayatım bıyıklı geçmiş gibi yeni imajımı iyice benimsemiş ve hayatımın kalanını kadir inanır gibi bıyıklı geçiririm diye planlamaya başlamışım.

    yaz ayları olacak herhalde, annem-babam yazlıkta, evde tek kalıyorum. hayatıma danga vuracak bir pazar sabahı, amaçsızca tv'yi açıyorum, televolevari bit magazin programı. konu : "emrah'ın yeni imajı, emrah bıyık bıraktı."

    nasıl bir refleksse kendimi banyoda aynanın karşısında bıyıksız buluyorum.nasıl bir savunma mekanizmasıysa beynim shut down olmuş, emrahta varsa ben yokum arkadaş demiş ve iradem dışında bıyıklarımı kesmişim.

    bu travma beni nasıl etkilediyse hayatımın geri kalanında bıyık bırakamadım.

    bugün makus tarihimin döndüğü gündür.

    elveda emrah ve hoşgeldiniz bıyıklarım.
40 entry daha
hesabın var mı? giriş yap