• 18 kasım 2017 tarihinde başlayıp, katılımcıların yoğunluk durumuyla alakalı olarak da 4-5 gün içerisinde bitişine ulaşmayı planladığımız, yeni patch'i birlikte öğrenme amacıyla yapmaya karar verdiğimiz organizasyon.

    geçen sene ödüllü bir turnuva yapmayı denemiştik ancak insanlar güven problemi başta olmak üzere birçok neden neticesinde yanaşmadılar. ondan önceki seneki turnuva başlığına göz atmak isteyenleri ise hemen şuraya alalım.

    (bkz: eksi sozluk 3 dota 2 turnuvasi)

    kurallara girmeden önce değinmek istediğim şeyler var. öncelikle sözlükteki herkes 7k pro değil arkadaşlar. gözünüz korkup da "olm katılıp her maç 30-0 hezimete uğramaya ne gerek var" diyeceklere söylüyorum, bizim takımın ortalama ranki 3,5k. yarı finale kadar geldik ve finale çıkan 10 oyuncunun neredeyse hepsiyle, beraberinde gelen 2 yıldır maçlar atıyoruz. geçen seneki turnuvada gördüğüm en yüksek mmr'lı arkadaş da 5,8k civarıydı yanılmıyorsam. asıl amacımız eğlenmek, sonra da patch'i öğrenmek.

    kurallara girmeden araya sıkıştırmak istediğim bir diğer husus ise yayıncı olmaya karar vermiş oluşum. bu sebeple sanıyorum kaptanlıktan, koçluğa terfi ediyorum ve bu kez organizasyon ve stream işleriyle uğraşacağım. kanalı izledikçe umarım daha sonra da kanalın takipçisi olur beni desteklersiniz.*

    şimdi kurallar.

    -turnuvaya katılmaya karar veren tüm ekiplerin yalnızca kaptanları takım isimleriyle birlikte benimle iletişime geçsin.
    -turnuvaya katılmayı düşünüp kendine takım bulamamış yazarlar ve onların arkadaşların bu başlık altında takım aradıklarını, mümkünse mevki ve mmr'larıyla birlikte yazmaları halinde eşleşmelerini sağlayabileceklerini düşünüyorum.
    -maç saatleri takım kaptanlarının istekleriyle belirlenecek, sadece aralarında maç yapacak 2 takımın ortak fikriyle maç saatinde değişikliğe gidilebilecektir. maç günü, belirlendikten sonra değişime açık değildir.(bu iş çok baş ağrıttı.)
    -maç sırasında sadece takım kaptanlarının konuşması etik değerleri korumak açısından önemle istenmektedir.
    -maç sırasında her iki takımın da 10 dakika oyunu durdurma hakkı bulunacak olup, sonraki maçın saatiyle çakışmadığı takdirde karşılıklı istek sonucu uzatılabilir.
    -maç sonuçları yine herhangi bir kaptan tarafından oyun sonu ekranının ss'iyle birlikte yine bana iletilecektir.
    -takımlarda oyuncuların yaşadığı talihsizlikler yüzünden yedek oyuncularla maça çıkılacak durumlarda mutlaka beni haberdar etmelisiniz. karşı takımın itirazı durumunda hükmen malup sayılırsınız.
    -yedek oyuncular belirlenirken önceden bildirmediğiniz bir oyuncuyla maça çıkmanız sorun teşkil etmez.* ancak ve ancak bu oyuncu turnuvaya katılan başka bir takımda oynuyorsa işler değişir.
    -takımdan sadece bir oyuncunun ekşi sözlük yazarı olması yeterlidir. bunun sebebi de iletişim kurabilmem için gerekli olması.
    -1 kasım akşamına kadar tüm takımların belirlenmiş olmasını istiyorum ki güzelce eşleştirmeleri yapalım, kaptanlarla iletişime geçip maç saatlerini belirleyelim falan.

    finali keşke bir kafede yapsak da toplanıp izlesek önerisi gelmeden ben söyleyeyim, umarım yapabiliriz. bi beşiktaş adeksle konuşacağım, olur da alt kattaki ekrandan yayın yapmayı kabul ederlerse oradaki kafe paralarınız da finale kalan takım için benim naçizane ödülüm olsun.

    tabi bu 2 takımında istanbul'da olması dahilinde geçerli olabilir. ankara'da olursa da, o konuda da destek çıkabilecek bir arkadaş var. geçen senenin kazanan takımının kaptancağzı hem de.

    neyse, yine ayarı kaçırdım fazla uzadı entry. istek, öneri, şikayet için yeşile beklerim. turnuva tablosu oluşana kadar hiçbir kural katı değil, tablo hazırlandıktan sonra da tüm kurallar daş gibi katı olacaktır arkadaşlar.

    edit: 4 kasım tarihi, 18 kasım olarak güncellenmiştir.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap